Interpretare vis in care apare o stiuca

0
60
Stiuca Sursa: pescuitamator.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o stiuca. Atunci cand visezi o stiuca inseamna ca in viata ta se vor ivi o serie de probleme foarte grave. In cazul in care visezi ca mananci stiuca inseamna ca vei cunoaste persoane de sex opus foarte interesante si vei petrece mult timp cu ele, simtindu-te foarte bine. In cazul in care visezi ca tii o stiuca in mana si aceasta te musca inseamna ca trebuie sa ai mare grija cu cei din jur deoarece e posibil ca nu toata lumea sa fie sincera cu tine si sa vrea sa profite intr-un fel sau altul de prezenta ta in viata lor.

Stiuca Sursa: pescuitamator.blogspot.com
Stiuca
Sursa: pescuitamator.blogspot.com

Tot in acest context se mai poate vorbi si despre faptul ca se poate sa ai parte de multi cunoscuti care nu sunt tocmai prietenii pe care credeai ca ii ai. Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi stiuca inseamna ca va fi vreme de furtuna, poate la propriu insa de cele mai multe ori se ia sensul figurat al cuvantului si anume inseamna ca vei avea parte de o perioada foarte furtunoasa in viitorul apropiat tocmai din cauza faptului ca nu stii sa te temperezi si problemele le amplifici singur. Se mai spune ca atunci cand visezi stiuca inseamna ca vei avea parte multe tradari din partea prietenilor.

In cazul in care visezi ca manaci stiuca inseamna ca trebuie sa ai mare grija deparece esti predispus la accidente fatale, care se pot solda chiar cu decesul. Daca visezi ca pescuiesti stiuca inseamna vei depune mult efort si nu vei castiga nimic sau nu vei fi rasplatit pe masura. Daca visezi ca prepari stiuca pentru masa inseamna ca vei avea parte de o casnicie fericita plina de iubire. Atunci cand visezi cum stiuca sare din apa inseamna ca vei avea parte de multe primejdii si poate chiar nu vei reusi sa treci peste ele.

Traditiile romanesti sunt de parere ca stiuca din vis prevestest numai vreme rea iar pentru cei de la tara se anunta multe stricaciuni in recolta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here