Interpretare vis in care apare un hamal

0
108
Interpretare vis in care apare un hamal

Interpretarea viselor in care apare un hamal. Atunci cand visezi un hamal care iti cara bagajele inseamna ca reusesti sa scapi de o mare nefericire, neplacere, poate chiar incepe sa ti se insenineze viata, mai ales pentru ca lasi in urma greutatile, iar daca visezi ca tu esti hamalul inseamna ca trebuie sa fii mai atent la oboseala, deoarece aceasta simbolizeaza faptul ca te suprasoliciti, iar in cele din urma poti sa ai probleme grave de sanatate.

Insa atunci cand visezi ca tu esti hamalul mai poate sa insemne si ca ai multe pe cap, trebuie sa ai grija de toata lumea si toate necazurile celor din jur sunt pe capul tau, indiferent ca este vorba despre familie indiferent ca este vorba despre locul de munca.

In acest context se poate ca la serviciu sa ai o pozitie de conducere si sa trebuiasca sa dai multe ordine sa fii responsabil pe multe proiecte, pe o echipa intreaga si astfel sa ai multe greutati, iar acasa se poate sa fii seful, capul familiei si sa trebuiasca sa iei toate deciziile, poate si din cauza ca esti singurul care aduce bani in casa.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cizmar/pantofar

In traditia orientala se spune ca daca visezi un hamal vei avea foarte multe necazuri, deoarece acesta simbolizeaza munca de jos. Daca un om bogat in viata reala se viseaza hamal inseamna ca acest a isi poate pierde din avutii deoarece nu este destul de cumpatat cu cheltuielile, ii place sa fi extravagant si nu se da in laturi de la cheltuieli enorme.

Astfel ca visul poate sa fie si o avertizare aupra faptului ca trebuie sa fiti mai responsabil, in caz contrar veti avea parte numai de necazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.