Interpretare vis in care apare o odihna/a odihni

0
282
Interpretare vis in care apare o odihna a odihni

Interpretarea viselor in care apare o odihna/a odihni. Atunci cand visezi ca te odihnesti bine inseamna ca vei avea parte de multa liniste, de implinire si de echilibru interior, gasesti armonia vietii.

Daca visezi ca ai nevoie de odihna inseamna ca trebuie sa incerci sa te cunosti mai bine, sa te regasesti si sa te apreciezi mai mult.

Daca visezi ca esti in timpul odihnei si nu reusesti sa dormi inseamna ca nu te afli in siguranta, esti in primejdie, cineva iti va stric linistea, vei avea o mare tristete.

Daca visezi ca te odihnesti in fotoliu inseamna ca vei avea parte de unele complicatii in viata iar daca visezi ca te odihnesti in pat inseamna ca ai multa liniste in suflet si esti foarte senin.

Daca visezi un muncitor in pauza de odihna inseamna ca vei avea mici dificultati la locul de munca, nu mai reusesti sa inaintezi deloc.

Atunci cand visezi o porumbita care se odihneste inseamn ca vei avea paret de multa armonie in casa si vei lega o relatie de durata cu o persoana care te va iui multi si alaturi de care vei fi fericit.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un job

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.