Trasaturile fizice ale zodiei Scorpion

0
1472
Trasaturile fizice ale zodiei Scorpion

Aspecte generale ale zodiei Scorpion

Zodia Scorpion este adesea asociata cu misterul, cu tainele oculte ale raului si cu pesimismul, tocmai din cauza planetei care ii guverneaza pe nativi, mai exact Pluto, planeta fiind cea mai putin accesibila pentru descifrarea caracterului si influentei sale. Insa daca tot vorbim despre trasaturile fizice ale zodiei Scorpion cu siguranta vom dori sa stim mai multe si despre planeta lor, deoarece asa cum sunt acesti nativi descrisi in unele carti de specialitate si anume ca fiind ”frumusetea diavolului”, cu siguranta cu putem omite faptul ca intr-adevar misterul si spiritul lor ocult se revarsa in obrajii si in privirea lor din plin, acestea fiind trasaturile de baza ale lui Pluton.

Aspecte generale ale zodiei Scorpion

Trasaturi definitorii ale chipului unui Scorpion

Morfologia unui nativ din zodia Scorpion este multipla, ea poate sa capete de la cele mai banale aspecte pana la cele mai complicate. In aceasta zodie putem intalni persoane care au o alura angelica, fina, rafinata, putem intalni persoane dezgustatoare, lipsite de farmec poate chiar respingatoare in felul lor de a se infatisa, un motiv in plus pentru care aici chiar nu putem incadra totul intr-o singura categorie. Ceva aparte este insa comun la mai toti nativii si anume privirea. Ochii unui nativ din zodia Scorpion sunt mereu profunzi, mereu orientati in adancul sufletului persoanei cu care poarta o convorbire.

In cazul in care discutati cu o persoana in mod apropiat, va veti da seama dintr-o singura vorba daca aceasta este Scorpion sau nu dupa felul in care va captureaza ochii, va invaluie cu privirea, niciodata nu se va uita in jos sau in alta parte, privitul fix in ochi fiind un fel al lor de a sfida sau de a descoperi, de a patrunde in toate tainele celui cu care discuta. Totusi chipul unui nativ din zodia Scorpion este adesea in copilarie diafan, la adolescenta devine cumva luciferic, urmand ca abia la maturitate sa capete o forma proprie si concreta.

Citește și:  Vibratia numarului 9 in numerologie

Probabil ca pentru cunoscatori ar fi destul de usor sa spunem ca majoritatea nativilor din aceasta zodie au ochii lui Pluto, ascunsi undeva la granita dintre un albastru indigo si un verde smarald. Putem insa trasa si aceste coordonate totusi fara sa uitam sa lasam loc si multor altor variante.

Trasaturi morfologice, mimica si mers ale nativului Scorpion

Daca va intrebati adesea cum se prezinta un nativ in zodia Scorpion este destul ca pentru cei care au urmarit indeaproape comportamentul felinelor, sa isi dea seama despre ce este vorba. Desigur, gesturile lor nu sunt intotdeauna atat de moi, insa adesea agile, pornite dintr-o pasivitate excesiva si o dorinta acerba de a actiona violent fara ca dusmanul sa stie.

Exact asa apare si mersul cat si mimica unui nativ din zodia Scorpion, acestia lasand in urma o prezenta sumbra, poate chiar care ingrijoreaza, insa si hipnotizeaza, fiind mai degraba asemeni miscarii unui sarpe. Atunci cand dati mana cu un nativ din zodia Scorpion veti simti poate un fel de raceala sau o violenta neexprimata, care insa da de inteles ca trebuie sa aiba, sa detina, sa isi lase amprenta peste tot ce atinge daca este cu putinta.

Aspectul vestimentatiei ale unui nativ din zodia Scorpion

Aspectul vestimentatiei ale unui nativ din zodia Scorpion

Daca v-ati intrebat vreodata de ce un nativ din zodia Scorpion apare ca invaluit in rafinament sau in eleganta sa stiti ca ei niciodata nu mizeaza pe aceste aspecte ci, dimpotriva, le ocolesc pentru a le determina printr-un fel mai mult magic. Femeile din aceasta zodie reusesc sa adopte poate o tinuta mult prea transversala, magnetica si adesea vaporoasa, iar barbatii poate ca nu vor alege nici cele mai comode sau sport ori elegante haine, insa mai tot timpul vor reusi sa iasa din sfera tiparelor obisnuite. Ce trebuie insa mentionat aici este si faptul ca la acesti nativi aparitia pur si simplu incanta si farmeca pur si simplu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.