Interpretare vis in care esti in inchisoare sau la scoala de corectie

0
14918
Interpretare vis in care esti in inchisoare sau la scoala de corectie

Interpretarea viselor in care esti in inchisoare sau la scoala de corectie reflecta in multe cazuri compromisuri sau subordonari fata de imprejurari incomode, arata faptul ca depinzi in mare masura de cineva sau de ceva.

Daca visezi ca esti intr-o inchisoare este un semnal ca cineva sau ceva te opreste sa actionezi asa cum iti place tie, ai bariere comunicationale sau comportamentale destul de majore si care iti pot crea neplaceri in viitor.

inchisori

In cazul in care visezi ca esti intr-o inchisoare singur(a) si ai sentimentul de abandon atunci in realitate s-ar putea sa ai dificultati in a comunica cu o persoana anume din anturajul tau apropiat sau din familie, cineva nu te lasa sa faci ceva si te simti foarte frustrat(a).

Daca in vis iti apar si alte persoane in timp ce esti intr-o celula atunci exista mari sanse ca acele personaje sa aiba un rol important in toata situatia in care te gasesti, daca te uiti cu atentie s-ar putea sa observi ca fiecare dintre ele are o anumita influenta restrictiva in viata ta, la locul de munca sau in alte imprejurari.

Daca in realitate ai probleme mari de sanatate si visezi asa ceva atunci cu siguranta ca visul exprima imposibilitatea pe care o simti vis a vis de indeplinirea anumitor activitati sau functii.

Daca visezi ca esti in inchisoare si iti apar parintii alaturi atunci visul reflecta restrictiile pe care le ai din partea parintilor tai, nu te lasa sa faci ceva anume eventual.

Daca visezi aceeasi ipostaza si observi langa tine o prietena sau un prieten atunci in realitate se poate ca acele persoane sa te obstructioneze cumva intr-o imprejurare, o sa ai de-a face cu ele si nu se poate spune ca o sa fie cu bucurie.

Citește și:  Interpretare vis in care ai foarte multi soareci si nu poti scapa de ei

In aceeasi postura daca visezi vreun coleg sau vreun sef se poate spune ca reprezinta un obstacol la locul de munca, nu te vor lasa sa faci ceva sau iti limiteaza mult raza de actiune sau de activitate.

In cazul in care visezi ca esti la o scoala de corectie inseamna ca o a trebuiasca sa faci niste “corecturi” in viata ta, o sa fie nevoie sa iti ajustezi pe ici pe colo comportamentul si atitudinea.

inchisoare

Intr-o abordare mult mai generala asemenea vis iti sugereaza faptul ca s-ar putea sa ai o deviere de la o activitate, o deviere nedorita sau poate o influenta neobservata care te abate de la calea principala.

Daca in viata reala simti ca ceva nu prea este in regula atunci cu siguranta visul te anunta ca trebuie sa te uiti cu atentie in jurul tau caci s-ar putea sa nu faci corect o treaba, poate nedreptatesti o persoana apropiata si nici nu iti dai seama sau esti pe cale de a savarsi o eroare mai grava.

In cazul in care te visezi la o scoala de corectie alaturi de alte personaje inseamna ca o companie nepotrivita s-ar putea sa te influenteze sa comiti o greseala, este mai bine sa stai deoparte si sa nu raspunzi la invitatii prea imbietoare sau care par venite din senin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.