Interpretare vis in care cumperi haine si incaltaminte din magazine de lux

0
1256
Interpretare vis in care cumperi haine si incaltaminte din magazine de lux

Interpretarea viselor in care cumperi haine si incaltaminte din magazine de lux se refera de regula la situatii in care o sa reusesti sa iti impui vointa asupra altor persoane sau o sa reusesti in afaceri.

Daca visezi ca mergi la un magazin de lux si iti cumperi niste haine inseamna ca vei ajunge intr-o situatie in care o sa ai oportunitati de a-ti dezvolta cariera personala sau o activitate profsionala de pe urma careia o sa castigi bine.

Daca iti cumperi o camasa alba de lux este un semn ca in realitate o sa ai ocazia de a inchega o relatie sentimentala foarte durabila, semnifica faptul ca ai gasit persoana potrivita cu care poti sa te casatoresti linistit(a).

In cazul in care iti cumperi niste pantaloni de lux atunci s-ar putea ca in realitate sa beneficiezi de stima si aprecierea colegilor asa cum ai dorit, se poate intampla sa obtii o avansare sau o premiere pe baza unui proiect pe care l-ai facut si toata lumea sa fie multumita de tine.

Visul in care iti cumperi un palton de la un magazin de lux ilustreaza o situatie destul de placuta in care s-ar putea sa primesti niste bani promisi sau mai degraba sa primesti chiar mai mult decat suma la care te asteptai.

Scena aceasta prefigureaza o perioada lipsita de griji in care toate iti merg din plin si te afli la adapost de orice intamplari neplacute.

faci cumparaturi in magazine de lux

Daca in realitate ai o afacere personala si visezi ca iti cumperi ciorapi de la un magazin de lux atunci se poate intampla sa aplici metode inovatoare in domeniul in care functionezi, ai idei stralucite despre cum sa iti investesti banii si s-ar putea sa ai un succes neasteptat de bun.

Citește și:  Interpretare vis in care apare rai

In situatia in care iti cumperi o cravata de la un magazin de lux este posibil ca imaginea ta publica sa creasca in valoare, o sa te laude cei din anturajul tau sau o sa primesti laude si aprecieri pozitive din partea colegilor sau a partenerilor de afaceri.

Visul in care iti cumperi o palarie de la un magazin de lux semnifica faptul ca in realitate o sa primesti onoruri din partea celorlalti, o sa te respecte lumea pentru ceea ce sti si pentru realizarile pe care le-ai facut.

Daca visezi ca iti cumperi un fular de la un magazin de lux este posibil ca in realitate sa faci niste calatorii in interes de afaceri sau personale care o sa fie foarte profitabile, visul anunta si relatii foarte bune si benefice pentru tine.

Visul in care mergi la un magazin de lux si iti cumperi niste cizme reflecta faptul ca in viata reala o sa iti creasca putin standardul de viata, o sa iti permiti mai multe mofturi si placeri, este posibil sa te asociezi cu cineva si sa iti imbunatatesti substantial traiul tau si al familiei.

Daca visezi ca iti cumperi o pereche de pantofi de la un magazin de lux s-ar putea ca in realitate sa primesti niste sporuri la locul de munca sau sa te angajezi la niste proiecte mai mari care pot sa iti aduca beneficii importante si un statut superior. S-ar putea ca in curand sa ai discutii cu sefii pentru o promovare sau pentru niste inlesniri in ceea ce priveste programul tau de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.