Interpretare vis in care pui lemne in soba pentru a aprinde focul

0
9863

Interpretarea viselor in care pui lemne in soba pentru a aprinde focul se refera la initiative personale pe care te straduiesti sa le pui in aplicare, in termeni generali se poate spune ca semnifica incercari de a atinge un obiectiv sau eforturi depuse de tine pentru a mentine o anumita stare de lucruri.

Visul in care incerci sa aprinzi focul in soba semnifica in primul rand nevoia de a initia ceva, poate sa fie vorba de o actiune specifica, o relatie, o activitate profesionala sau o relatie sentimentala.

Daca visezi ca focul se aprinde cu greu sau nu se aprinde deloc oricat ai incerca si oricate lemne ai pune este un semn ca in viata reala vei incerca zadarnic sa faci ceva anume, cu greu vei mai pastra o relatie sentimentala, nu ti se arata norocul oricat te-ai stradui sau oricata buna vointa ai avea.

Visul este foarte complex privit din aceasta perspectiva si semnifica in principal o ratare, un esec, inseamna rateuri intr-o activitate sau incercari nereusite de a obtine un profit dintr-o afacere personala.

Daca lemnele sunt umede este un semn ca in viata reala nu te-ai gandit destul de temeinic la o activitate inainte sa o pornesti, mai semnifica si lipsa de pregatire la un examen sau un test.

Visul in care vrei sa aprinzi focul in soba simbolizeaza si succesul in orice activitate daca focul se aprinde. Focul se poate aprinde mai repede sau mai greoi iar in functie de acest aspect ilustreaza in realitate cat de repede o sa se implineasca un lucru sau o dorinta de-a ta.

Citește și:  Cum seduci barbatul Berbec

lemne in soba

Daca visezi ca lemnele sunt groase inseamna ca si obiectivele pe care o sa ti le propui in viitor vor fi mai mari, mai greu de atins sau mai complicate. Cu cat lemnele sunt mai mici si mai subtiri cu atat si scopurile tale sunt mai mici si mai nesemnificative.

Daca in vis se aprinde in cele din urma focul din soba inseamna ca in viata reala poti sa stai linistit deoarece ai sanse sigure la implinirea unor deziderate. S-ar putea ca in viata reala sa izbutesti in curand ducerea pana la capat a unei afaceri personale, vei avea castig de cauza in ceea ce ti-ai propus.

De asemenea, mai poate insemna si inchegarea unei relatii foarte puternice de dragoste cu o persoana pe care ai pus ochii.

Daca visezi ca este si mult fum in jur atunci cand aprinzi focul sau dupa aceea este un semn ca pe parcursul unei activitati, afaceri sau alta imprejurare vor aparea neintelegeri intre tine si parteneri, vor exista discutii si poticneli. Fumul in aceasta ipostaza reprezinta piedicile si neintelegerile care pot surveni pe parcursul unei activitati sau relatii.

Daca visezi cumva ca focul se aprinde si se stinge brusc este un semn ca poate sa urmeze o dezamagire intr-o relatie sentimentala sau un esec intr-o afacere ce parea foarte promitatoare de la bun inceput.

In cazul in care focul se aprinde si arde cu putere timp indelungat este un semn de reusita deplina si multumire pe toate planurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.