Interpretare vis in care te vezi aratand ca si un monstru

0
31
Monstru in oglinda, Foto: doseng.org

Interpretarea viselor in care te vezi aratand ca si un monstru poate reflecta in anumite cazuri sentimentele pe care ti le reprimi sau felul in care tratezi anumite relatii cu persoane din anturajul apropiat.

Daca visezi ca arati ca un monstru inseamna ca in realitate s-ar putea sa lasi anumite sentimente negative sa puna stapanire pe tine, se poate ca sa nu iti controlezi aspectele negative ale personalitatii si ele sa erupa la suprafata intr-un mod in care afecteaza si pe altii.

Daca te vezi intr-o asemenea postura in vis se poate ca ceva nu iti convine la atitudinea ta fata de tine sau fata de altcineva, poate in curand o sa auzi reprosuri din partea unui prieten sau a unei prietene.

In cazul in care te visezi un monstru mare si urat este un semn ca in viata reala ai intrecut sau o sa intreci masura intr-o situatie, probabil vei reactiona exagerat la sentimentele sau la vorbele cuiva si o sa te puna intr-o lumina destul de proasta.

Monstru in oglinda, Foto: doseng.org
Monstru in oglinda, Foto: doseng.org

In cazul in care visezi ca te uiti in oglinda si te vezi monstru este un semnal ca ceva trebuie sa schimbi la tine in curand, visul ilustreaza modul defectuos in care iti administrezi relatiile personale sau profesionale.

In primul rand s-ar putea ca, in cazul in care esti casatorit(a),  sa iti tratezi destul de nepotrivit partenerul de viata sau pe ceilalti membrii ai familiei, esti constient(a) de treaba asta si simti ca este nevoie de o schimbare in aceasta directie insa inca esti dominat(a) de stari confuze sau sentimente contradictorii care te impiedica sa judeci cu claritate anumite situatii familiale.

Daca visezi ca esti un monstru s-ar putea ca in viata reala o sa fie nevoie sa studiezi mai atent anumite dezechilibre emotionale care te domina, nu este nevoie sa actionezi agresiv incercand sa iti suprimi anumite frustrari, trebuie doar sa observi care este cauza si sa faci in asa fel incat sa nu afecteze prea mult comportamentul tau.

Daca te visezi un monstru urat si rosu si esti panicat(a), ai vrea sa scapi de imaginea ta sau sa fugi sa te ascunzi reflecta in realitate ca este posibil sa ai un acces foarte urat de furie, ai strans in tine sentimente de ura si le ti sub presiune, nu se stie exact cat o sa mai poti face acest lucru insa visul te avertizeaza ca este posibil sa le scapi de sub control intr-o imprejurare mai delicata.

Daca visezi ca esti un monstru urat, mare si verde s-ar putea ca in viata reala sa te deteste lumea pentru felul tau avar in care te comporti, latura ta egoista si lacoma este vizibila si in scurt timp ar putea sa se iveasca ocazia de a te face de ras printre colegi sau cunostintele apropiate.

Daca visezi ca te uiti in oglinda si esti un monstru negru si urat s-ar putea ca in realitate sa ai sentimente de invidie fata de cineva, niste sentimente acide care te mananca in inteior si care s-ar putea sa iasa la suprafata in scurt timp daca nu incerci sa iti schimbi optica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here