Interpretare vis in care apare baldachin

0
392
baldachin

Interpretarea viselor in care apare baldachin. Baldachinul reprezinta un acoperis, o decoratiune cu perdele, draperii care sunt de regula asezate asupra unui tron sau asupra unui pat regal. In orice caz acesta are o semnificatie mareata.

Deci daca visati ca stati sub un baldachin inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji pentru pozitia pe care o aveti la locul de munca, deoarece sunteti protejat, nimeni nu va poate face rau, mai ales pentru ca va faceti treaba bine si starniti admiratie, chiar daca aveti si persoane in jur care va invidiaza.

In cazul in care visati ca stati sub un baldachin cu persoana iubita, cea cu care momentan aveti o relatie, inseamna ca aceatsa relatie se va concretiza in cele din urma prin casatorie si veti fi foarte fericiti impreuna, avand un viitor luminos in fata

Baldachinul din vis este desigur si interpretat din punct de vedere psihologic iar in acest sens ne putem referi la faptul ca persoana care il viseaza este o fire tandra, ofera multa afectiune celor din jur, in relatia cu partenerul de viata isi dezvaluie suficient pasiunea si romantismul.

Citește și:  Interpretare vis in care apar bezele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.