Interpretare vis in care esti pe o insula pustie si nu ai scapare

0
1012
Interpretare vis in care esti pe o insula pustie si nu ai scapare

Interpretarea viselor in care esti pe o insula pustie si nu ai scapare reflecta in general sitatii in care incerci sa te izolezi de cineva sau de ceva, te izolezi singur(a) sau esti fortat(a) de imprejurari sa te retragi in singuratate.

Visul in care nu ai scapare de pe o insula pustie reflecta faptul ca ai probleme mari de comunicare in viata reala, esti introvertit(a), cauti o cale de a te izola de o forma de agresiune din partea cuiva sau din cauza unei situatii care de deranjeaza in mod deosebit.

Daca visezi ca esti pe o insula pustie este un semn ca vei fi abandonat(a) de cineva, se poate sa fi lasat(a) balta de prieteni sau de familie, visul sugereaza o izolare extrema care poate fi cauzata de diferite motive.

In cazul in care nu ai nici o scapare de pe insula inseamna ca in viata reala o sa cauti cu disperare o modalitate de a reinchega o relatie sau de a creea punti de legatura cu o situatie anume sau cu altceva.

In anumite conditii visul mai arata si un refuz din partea ta de a te confrunta cu cineva sau cu o situatie care nu iti convine deloc. In aceasta ipostaza se poate spune ca visul reprezinta in realitate o nemultumire extrema fata de ceva sau cineva, refuzi sa discuti cu o anumita persoana sau refuzi sa accepti o stare de lucruri. Si intr-un caz si in celalalt visul arata o opozitie flagranta de viziune si de opinie.

insula mica

S-ar putea ca in viata reala sa ajungi intr-o astfel de situatie sa nu mai poti continua sa convietuiesti cu o persoana sau sa nu mai fi in stare sa accepti, din diverse motive, adevarurile consensuale impuse de altii.

Citește și:  Interpretare vis in care te uiti la o fotografie

Visul in care nu ai scapare de pe o insula pustie reflecta si fuga de o situatie inevitabila, este un semn ca in realitate o sa fi pus(a) in fata unui fapt implinit si nu o sa mai ai ce face asa ca singura modalitate de a rezista in fata evidentei o sa fie refugiul si ruperea tuturor legaturilor cu exteriorul sau cu persoanele care au creat situatia respectiva.

Daca insula pe care visezi ca esti este doar cu nisip denota faptul ca te refugiezi in minciuni, in lucruri neadevarate si care nu au niciun suport in realitate, arata faptul ca in curand va exista riscul sa te refugiezi intr-o lume imaginara care nu poate dura la nesfarsit deoarece mai devreme sau mai tarziu o sa fi nevoit(a) sa accepti adevarul, sau adevarata stare de lucruri.

In cazul in care visezi ca esti pe o insula pietroasa si nu ai scapare semnifica faptul ca in viata reala o sa ai mari neajunsuri si pierderi din cauza ca refuzi sa pastrezi anumite relatii ori nu mai doresti sa te conformezi unor situatii care te deranjeaza.

S-ar putea sa se intample sa nu iti mai placa anumite restrictii de la serviciu si sa te izolezi de echipa cu care lucrezi acest fapt putand duce in final la o posibila concediere sau micsorare de salariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.