Interpretare vis in care te ascunzi de cineva in dulap sau intr-o camera

0
2484
Interpretare vis in care te ascunzi de cineva in dulap sau intr-o camera

Interpretarea viselor in care te ascunzi de cineva in dulap sau intr-o camera se refera la incercarile tale de a ascunde niste secrete, vrei sa ascunzi ceva de cineva.

Daca visezi ca te ascunzi intr-un dulap atunci este posibil ca in realitate sa ai de ascuns lucruri din trecut, aspecte intime ale vietii tale pe care nu vrei in ruptul capului sa le dezvalui cuiva.

Daca in vis iti apare o anumita persoana de care te ascunzi in dulap atunci exista posibilitatea ca sa nu dezvalui anumite lucruri acelei persoane, iti este frica de ce s-ar putea intampla apoi.

Daca visezi ca te ascunzi intr-un dulap de prietena sau prietenul tau atunci s-ar putea sa ai secrete pentru care tremuri, ar putea sa provoace o despartire, te simti amenintat(a) de unele lucruri care sunt pe cale de a fi dezvaluite.

In alte ocazii asemenea vis reprezinta si faptul ca inca nu esti pregatit(a) sa dezvalui ceva important, situatia in care o sa te afli necesita dezvaluirea unor lucruri si nu ai curajul sa o faci, te temi de consecinte, nu ai siguranta pe tine, nu ai incredere ca totul se va rezolva cu bine pana la urma, iti este teama de vulnerabilitate, nu ai convingerea ca esti nevinovat(a) intr-o treaba.

te ascunzi intr-o camera

Daca visezi ca te ascunzi intr-o camera atunci este aproximativ la fel, ai secrete ce nu cugeti a le dezvalui, drept urmare visul in care te ascunzi intr-un dormitor poate sa aiba legatura cu secrete legate de casnicia sau de relatia ta, iti este frica de anumite aspecte conjugale care odata iesite la suprafata ar provoca un scandal, se poate sa ai idei nastrusnice fata de o terta persoana, poate chiar fata de o prietena a prietenei tale sau fata de un prieten de-al iubitului tau, in orice caz dormitorul simbolizeaza intimitatile carnale, viata intima de cuplu sau, in alte circumstante, mai poate sa simbolizeze aspectele astrale, corpul astral si corpul energetic.

Citește și:  Interpretare vis in care practici box, arte martiale sau alt sport de contact

Daca visezi ca te ascunzi in camera de zi de cineva atunci se poate ca in realitate sa ai reticente vizibile fata de o cunostinta, camera de zi ilustreaza spectrul relational, cum relationezi cu alta lume, raporturile pe care le ai, asadar a te ascunde in camera de zi poate sa fie o confirmare a faptului ca nu doresti sa dezvalui cuiva o relatie discreta, nu neaparat amoroasa, poate sa fie si un parteneriat sau o relatie conjuncturala.

Vsul in care te ascunzi in camera de zi este un semn ca nu vrei sa faci cunoscuta celorlalti o anumita activitate sau afacere in care te-ai bagat sau in care o sa te implici in curand, probabil nu doresti sa dezvalui anumite amanunte legate de aceste subiecte din dorinta de a nu crea false pareri sau iluzii altora.

Daca in vis te ascunzi in bucatarie atunci cu siguranta nu doresti sa faci cunoscute amanunte privind afacerile tale sau aspecte legate de locul de munca, in acelasi timp s-ar putea ca sa nu iti fie chiar la indemana sa dezvalui cuiva apropiat niste vizite pe care urmeaza sa le primesti sau, in alte cazuri, nu poti sa dezvalui metodele prin care faci rost de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.