Interpretare vis in care apare un colonel

0
701
Interpretare vis in care apare un colonel

Interpretarea viselor in care apare un colonel. Atunci cand un barbat viseaza ca este colonel inseamna ca va avea parte de multe succese si de satisfactii pe plan financiar iar cand o femeie intalneste in vis un colonel inseamna ca va avea parte de invitatii de la amici, unde e posibil sa isi gaseasca alesul inimii.

In cazul in care visati ca sunteti colonel si ati fost inapoiat din rang inseamna ca aveti parte de intrigi si de certuri multe in familie sau la locul de munca.

Cand in vis va apare un colonel calare pe un cal si acesta este urmat de un grup de soldati inseamna ca te asteapta o calatorie plina de lucruri avantajoase, e posibil sa castigi bani, insa nu trebuie sa iei decizii pripite, deoarece e posibil sa si pierzi.

Pe de alta parte atunci cand visezi un colonel inseamna si ca vei participa la o nunta, e posibil sa fie chiar a ta sau a unei cunostinte dragi, cert este ca vei avea parte de multa distractie si de muzica cu lautari.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o rana/ ranit/ ranire

Atunci cand visezi un colonel cu uniforma clasica, de moda veche, inseamna ca vei avea parte de un castig financiar, e posibil sa primesti un bonus de la locul de munca sau sa ti se mareasca salariul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.