Interpretare vis in care apare un dar

0
18912
Interpretare vis in care apare un dar

Interpretarea viselor in care apare un dar. Daca visezi ca primesti un cadou inseamna ca vei avea parte de o viata sociala linistita si mult noroc in problemele banesti. Totodata daca visezi ca dai unui om un dar inseamna ca vei avea o serie de responsabilitati carora le vei face fata.

Darul mai poate simboliza si prefacatoria celor din jur iar daca visezi ca cumperi un dar inseamna ca vei fi descurajat din cauza ca vei suferi o depresie nervoasa. Cand visezi ca dai un dar inseamna ca vei avea parte de bogatii, de mari placeri, vei avea succes in cariera iar daca visezi un dar decorativ inseamna ca trebuie sa iei o decizie foarte importanta.

Un dar primit de la o femeie in vis inseamna prietenie iar un dar de flori inseamna ca ai un suflet sensibil. Daca visezi ca duci un dar inseamna ca vei salva o serie de probleme, iar atunci cand faci un dar mai reprezinta si nerecunostinta.

Un dar folositor in vis inseamna ca vei participa la un mare eveniment insa daca te feresti sa-l iei inseamna ca vei avea parte de o pierdere a unei sume importante de bani. Cand visezi ca imparti daruri inseamna vei cunoaste prieteni buni si sinceri, vei primi si vesti despre avere, vei avea parte de bogatii.

dar

Un dar in aur de primesti inseamna multa minciuna, viclenie, un dar in bani inseamna necaz, mizerie si suparare, ca te vei lupta cu greutati mari. Atunci cand visezi ca primesti un dar inseamna ca vei avea o munca perseverenta insa se va finaliza cu un castig neasteptat iar daca visezi ca primesti daruri de la un om puternic inseamna ca soarta ti se va schimba. Atunci cand visezi ca oferi daruri inseamna ca vei pierde o oarecare suma de bani iar daca visezi ca primesti daruri inseamna ca vei avea un castig neasteptat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un asfalt

In traditia englezeasca sau in cea italiana se spune ca daca visezi ca primesti un dar nu vei avea deloc un destin prea favorabil, toate iti merge pe dos, nu te vei putea bucura de nimic. Insa daca visezi ca tu esti cel care primeste un dar inseamna ca va avea parte de aspecte pozitive in viata.

Totodata nu e buna nici visul in care iti apar bani daruiti catre tine sau dati cuiva, ei reprezinta de regula pagube. In schimba daca visezi ca dai in dar flori, spune traditia italieneasca inseamna ca vei avea parte de bucurii multe alaturi de cei dragi iar traditia persana veche este de parere ca toate acestea inseamna ca vei avea multe ganduri rele, te vei framanta spiritual, nu-ti vei gasi linistea, vei trai intr-un continuu haos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.