Soarele in relatie cu Neptun

0
657
Soarele in relatie cu Neptun

Soarele in conjunctie cu Neptun va avea o influenta asupra multor aspecte din viata si va reusi sa aduca si multe experiente destul de ciudate in existenta. Trebuie sa tinem seama de faptul ca Soarele reprezinta vointa, Spiritul, iar Neptun vine cu misterul si cu neprevazutul, ceea ce inseamna ca toate actiunile legate de vointa ale individului vor fi invaluite intr-o aura de necunoscut.

Neptun mai reprezinta si iubirea universala pe care nativii nascuti sub acest aspect astral o pot simti ceea ce duce si la cautarea continua a adevarului, la perceperea mediului inconjurator si a universului la o scara mai mare fata de ceea ce se poate atinge. Toti nativii traiesc din vise, pentru ei viata reprezinta o intreaga contemplatie, reusesc sa traiasca adesea detasati fata de restul lumii, fericiti in lumea lor, iar atunci cand interactioneaza cu exteriorul urmarile pot fi cat de tragice sau neasteptate, poate chiar daunatoare la nivel sufletesc.

Nativii au si un farmec deosebit de subtil care ii face sa atraga multe admiratii, au in ochi o sclipire care ii poate duce departe. Ei vor excela mai ales in domeniile de arta, in domenii in care trebuie sa isi foloseasca imaginatia, deoarece aici ii ajuta Neptun din plin si aici si Soarele le da energie cat sa se poata descurca in orice situatie. De asemenea, aici este foarte indicat ca nativii sa se fereasca de droguri sau orice tip de narcotice, substante care provoaca dependenta deoarece ei sunt cei mai predispusi catre dependenta.

Soarele in opozitie cu Neptun aduce cu sine dezamagiri si foarte multe tradari, mai ales din partea celor de la locul de munca ori din partea celor straini. Asta inseamna ca trebuie, in primul rand, sa aiba grija sa nu se implice prea mult in relatii cu persoanele pe care le vad pentru prima data si in plus sa nu dea crezare ideilor celor din jur.

Citește și:  Vibratia numarului 8 in numerologie

In aceasta maniera se vor pierde o serie de lucruri pe care nativul si le doreste din inima si astfel dezamagirile sunt tot mai mari, ca o consecinta a faptului ca nativul a deranjat armonia din natura si a violat intr-un fel legea iubirii sau chiar a compasiunii.

Soarele in trigon cu Neptun arata un aspect benefic si indica o influenta asupra cresterii spiritului ce vine din partea lui Neptun desigur. Aceasta planeta este plina de misticism, ceea ce inseamna ca nativul va avea parte de o serie de expansiuni sufletesti si psihice, totul se rezuma la adevar, la constiinta, la experiente benefice, desi foarte grele de trecut. In constiinta nativului se vor naste o serie de idei pline de paradox, de echivoc, dar care pentru individ vor avea o semnificatie majora, avand in vedere ca isi va putea dezvolta viata interioara.

Nativul va fi in general norocos, chiar daca nu vede acest lucru, foarte agreat de cei din jur si ar face bine daca s-ar feri de viata senzuala pentru a nu cadea in mrejele ei si in cele din urma sa fie dominat.              

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.