Interpretare vis in care apare o buturuga

0
1000
Interpretare vis in care apare o buturuga

Interpretarea viselor in care apare o buturuga. Atunci cand visati o buturuga inseamna ca cineva vrea sa va intinda o capcana, mai ales daca va loviti de ea, veti avea parte de obstacole in viata. Totodata daca visati ca taiati lemne pe o buturuga groasa mai inseamna si ca in viata veti obtine in curand avantaje de la unii oameni care de mult va tratau cu o oarecare indiferenta, insa pe care i-ati castigat acum deoarece ati avut parte de o serie de dispute de idei si ati reusit sa ii convingeti ca meritati sa fiti luat in seama.

In traditia romaneasca buturuga din vis mai inseamna si ca veti avea parte de relatii cu oameni grosolani.

In alta ordine de idei buturuga din vis reprezinta multe griji pe care vi le faceti in legatura cu o anumite activitate care s-a dovedit a fi mai greu de terminat, mai ales entru ca ati avut o serie de sanse pe care le-ati rata cu desavarsire.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o masa

buturuga la mal

Pe de alta parte atunci cand visati o buturuga trebuie sa fiti foarte grijuliu cu persoanele carira le spuneti unele lucruri importante din viata dumneavoastra deoarece e posibil sa fiti tradat, sa se foloseacsa totul pentru a vi se pune capcane sau pentru a va santaja.

Atunci cand visati buturugi care stau pe apa inseamna ca veti avea parte de unele castiguri financiare si o veti duce bine din toate punctele de vedere, mai ales pentru ca atunci cand esti realizat in viata privesti totul cu alti ochi, esti multumit in primul rand de tine.

Daca visezi multe buturugi pe apa care au produs un blocaj inseamna ca si tu vei avea parte de piedici care nu te lasa sa avansezi, nu te lasa sa iti indeplinesti scopurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.