Interpretare vis in care te intorci inapoi in timp pentru a schimba ceva in viata ta

0
1411
high school

Interpretarea viselor in care te intorci inapoi in timp pentru a schimba ceva in viata ta se refera la reluarea unor planuri pe un alt fundament sau evenimente prin care ai mai trecut odata, reflecta oportunitatea de a modifica ceva in sensul pozitiv.

Daca visezi ca te intorci in timp pentru a schimba ceva in viata ta atunci s-ar putea ca in viata reala sa retraiesti niste momente placute, depinde la ce stadiu te reintorci si ce anume iti inspira acel loc sau timp.

Daca visezi ca te intorci in timpul liceului si esti inconjurat(a) de colegii de clasa atunci s-ar putea ca in realitate sa fie nevoie sa repeti unele programe sau materii,  in curand este posibil sa te lovesti de niste examene care sa necesite informatii din timpul liceului si care sunt extrem de relevante pentru viata ta in urmatoarele luni.

Daca in vis te intorci in timp si iti revezi un anumit parinte sau niste neamuri care sunt decedate atunci este posibil sa primesti niste noutati destul de imbucuratoare despre bani sau ai probleme in viata actuala din cauza unor remuscari, probabil ai gresit fata de aceste persoane si acum iti pare rau.

Daca in timpul visului sa te reintorci intr-o perioada de timp destul de tulbure in care incercai sa rezolvi mai multe probleme dificile, era necesar sa pui la punct anumite planuri sau erai intr-o criza, atunci s-ar putea ca in realitate sa fie nevoie sa apelezi la o buna cunostinta sau la ajutorul unei persoane cu mai multa experienta de viata, s-ar putea sa ceri ajutorul unui coleg de serviciu pentru a termina cu bine un proiect mai amplu sau o alta sarcina suparatoare, visul reflecta dorinta ta de a incerca o alta alternativa practica.

te intorci in timp pentru a schimba ceva

Daca in vis te vezi intr-o perioada din copilarie atunci s-ar putea ca visul sa fie un semn in legatura cu comportamentul tau in anumite imprejurari, s-ar putea ca sa faci mai multe corecturi comportamentale pentru a avea naturalete si incredere in oameni sau in cineva anume, visul ilustreaza dorinta de a te schimba in ochii celorlalti.

Citește și:  Interpretare vis in care vizitezi pe cineva la spital

Daca visezi ca esti intr-o perioada mult mai veche si care nu are legatura cu experienta ta de viata atunci este posibil sa fie vorba de ceva mai aparte, aspecte comune ale acelor vremuri, ceva care ar trebui sa te invete un stil sau o atitudine, cauti cu disperare o identitate care sa te aseze pe un alt fagas sau sa iti creeze o alta aura.

Daca visezi ca esti prezent(a) in timpul unor razboaie antice si cu armament din acele timpuri atunci s-ar putea ca visul sa te anunte ca in realitate o sa trebuiasca sa iti ameliorezi gandirea si felul in care iti conduci vreo afacere personala sau o sa fie nevoie sa iti regandesti din temelii un plan cu bataie mai lunga pe care vrei sa il pui in practica, visul arata faptul ca nu esti mltumit(a) deloc de cum decurg lucrurile in momentul actual si neaparat vrei sa schimbi ceva.

In cazul in care visezi ca te intorci in timp intr-o epoca medievala si vrei sa schimbi ceva legat de viata ta atunci s-ar putea intampla in curand o situatie in care nu o sa te mai recunosti, o sa actionezi diferit de alte imprejurari,o sa arati mult curaj si spirit de sacrificiu, s-ar putea de asemenea sa te oferi voluntar(a) pentru a ajuta o persoana aflata la nevoie, visul reflecta faptul ca ai constientizat importanta valorilor in viata.

In cazul in care visezi ca te intorci in timp pentru a schimba ceva in viata ta intr-o perioada foarte veche in care esti printre reptile si prin jungla atunci visul este un semn ca in viata reala constientizezi ca ai un comportament foarte brut si necivilizat fata de cineva drag, o sa incerci in viitor sa te corectezi sau sa te abti de la comentarii nesarate sau de la atitudini sfidatoare.

In situatia in care visezi ca te intorci in timp pentru a schimba ceva in viata ta intr-o epoca antica atunci este posibil sa vrei sa fii ca si alte persoane care te-au impresionat in mod deosebit printr-un coportament foarte elegant si sofisticat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.