Cum seduci bărbatul Rac

0
6543
Cum seduci femeia Rac

Bărbatul Rac este un bărbat plin de politețe, este foarte galant, un adevărat cavaler de pe vremuri, care apreciază înainte de toate siguranța și familia, valorile care țin de tradiție, de vechi. Este și foarte pasional în același timp, fiind un nativ care are nevoie de dragoste, de demonstrații, de atenție, însă el nu își va îndrepta atenția și nu-și va pune calitățile în folosul oricărei femei.

Niciodată nu-și va arăta pe față sentimentele încă de la începutul unei relații, va fi destul de retras, necesitând încredere din partea alesei sale. Acest bărbat are un deosebit simț artistic, el este subtil, plin de fantezie, însă e destul de greu să-l poți suporta cu toate neliniștile sale lăuntrice, acestea fiind chiar frecvente și destul de complicate, stările sale sufletești fiind confuze, dând mereu dovadă de susceptibilitate, având și un mare șantaj sentimental.

racc

Femeia care îi va fi alături trebuie să știe înainte de toate să-i citească toate stările, să învețe semnalele lui, să-i simtă atitudinile, astfel încât cel mai mic bombănit la acest nativ putând însemna că are nevoie de iubire, de atenție, trebuie să fie încurajat, având în vedere că se simte descurajat, iar atunci când devine carcotă sau este pus pe ceartă, înseamnă că are mare nevoie de laudă, deoarece se va simți neapreciat.

În aceeași ordine de idei, dacă se lipește de o femeie înseamnă că el va trebui mângâiat, liniștit. Bărbatul Rac este plin de semne, de înțelesuri și trebuie să fie mereu citit, așa că dacă nu ești o femeie grijulie și instinctul tău matern nu este punctul tău forte, atunci cel mai bine este să nu te amesteci într-o relație cu acest domn.

Lui trebuie să-i demonstrezi mereu că îl iubești, trebuie să îi arăți mereu că îi ești fidelă, să vii cu dovezi clare, putând fi foarte suspicios, să îi demonstrezi că ești o fire stabilă și puternică pe care să se poată sprijini. Dacă ai intrat într-o relație cu nativ din zodia Rac, atunci încearcă să nu-l rănești niciodată, deoarece el va suferi cumplit, chiar dacă la nivelul rațional va fi cel care iartă, în sufletul său se va produce o mare distrugere, care nu va cunoaște vindecare.

Sexualitatea acestui semn este prea puțin impetuoasă, el fiind cald, bland, plin de imaginație, iar dacă îți plac artiștii, atunci cu siguranță vei găsi un bărbat Rac prin mediul în care te perinzi, plin de senzualitate. Acest bărbat va intui mereu femeile, știind cum să o facă să fie fericită pe aleasa sa, iar tehnicile erotice pe care le aplică vor viza și cea mai mică parte a trupului femeii alături de care se culcă.

Bărbatul Rac va fi mereu atras de frumos, cât și de femei, acestea necesitând să fie la fel de calde ca el. Poate că va fi atras de un caracter mai dur, plin de personalitate, însă cu siguranță nu va înfiripa o relație foarte profundă cu o astfel de femeie. El are nevoie de o femeie caldă, optimistă, plină de viață, energică, orientată către realizări casnice, mereu blândă, cu zâmbetul pe buze.

Citește și:  Descendent în Gemeni

Putem spune despre acest nativ că se decide foarte greu să facă primul pas într-o relație, mai ales pentru că este mereu nesigur, așa că nu i-ar strica unele semnale, însă am putea pune în joc și timiditatea lui. Așadar, fie preiei inițiativa, dar încet, fără ca el să-și dea seama, fie îl faci să înțeleagă că trebuie să avanseze, sprijinindu-l, apreciindu-l, arătându-i că merită, și astfel încercând să-i ridici și moralul.

Când te întâlnești cu un bărbat Rac, nu uita că trebuie să porți haine cât mai feminine, cât mai senzuale, trebuie să te îmbălsămezi cu parfumuri care aduc aminte de vară, creând o atmosferă plină de romantism. În cadrul unei conversații, poți să-i dai de înțeles că respecți foarte mult tot ceea ce înseamnă familie, că pentru tine este sacră tradiția, mai ales că ai vrea să ai o casă, să te stabilești alături de un bărbat bun, că iubești copiii, că ai nevoie de stabilitate etc.

barbatul Rac

Toate acestea îl vor face să-și amintească câtă nevoie are și el de toți acești factori pentru a trăi fericit. Nu uita că bărbatul Rac este în ființa sa un mare gurmand, deci îl poți invita la o masă specială, având nevoie de încurajări constante, la un pahar de vin pentru a începe să vorbească de amintiri, fie de cele legate de familie, de școală, de când era copil, din studenție, generală, grădiniță etc. și nu uita să-l lași să vorbească, pentru că o să adore să-ți pună pe tavă toate memoriile sale fiind chiar un narator înascut, memoria sa fiind fabuloasă.

Poți să încerci să cunoști și familia bărbatului Rac în cazul în care dorești să intri într-o relație serioasă cu el, va aprecia foarte mult acest gest, încearcă să-l cucerești pe mama lui, iar dacă o ai de partea ta, înseamnă că pe jumătate bărbatul Rac este al tău. Alături de un bărbat născut sub această zodie nu trebuie niciodată să flirtezi, nu-i stârni gelozie, deoarece vei semăna nesiguranță în sufletul său, trebuie doar să-i acorzi încredere, să-l faci să simtă că ești numai a lui.

Nu-l contrazice, măcar la primele întâlniri, dacă vrei să fie al tău, iar dacă totuși vei purta o oarecare discuție în contradicțoriu, încearcă să o faci cât mai constructivă și să nu o duci la ceartă. Atunci când îl cucerești pe bărbatul Rac trebuie să îi întreții focul pasiunii, să îi arăți uneori ce înseamnă fantezia și romantismul, deoarece el va fi tentat să cam uite.

Sensibilitatea și profunzimea emoțională definesc adesea bărbatul Rac. Ei sunt în căutarea unei conexiuni autentice și se simt atrași de cineva care este empatic și înțelegător. Pentru ei, încrederea se construiește în timp și cu multă răbdare.

O metodă de a intra în lumea lor este prin aprecierea tradițiilor și a momentelor intime petrecute împreună. Mai mult, înțelegerea dinamicii dintre Rac și celelalte zodii este esențială. Descoperă compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Rac pentru a afla mai multe despre această conexiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.