Interpretare vis in care apare „a astupa”

0
620
Interpretare vis in care apare a astupa

Interpretarea viselor in care apare „a astupa”. Atunci cand visezi ca astupi o sticla, ii pui dop sau capac simbolul se rezuma la faptul ca in viata ta va interveni ceva bizar, insa un aspect care are o rezolvare destul de simplista.

Se mai spune ca atunci cand astupi sticla cu un dop de pluta inseamna ca vei avea parte de distractii usuratice, de petreceri pline de dezmat.

O alta interpretare a visului in care astupi ceva, nu neaparat o sticla, ar mai fi si aceea ca incerci sa lasi ceva in urma, sa uiti, sa ascunzi ceva de cineva, ori incerci sa treci peste dezamagirile vietii, cu gandul ca daca le ignori nu te vor mai afecta.

vin cu dop de pluta

A astupa ceva in vis este clar echivalent cu a acoperi ceva, iar totul simbolizeaza si faptul ca in viata reala incercam sa fugim de unele raspunderi, incercam sa ne ascundem de datorii, ne eschivam si nu dam piept cu realitatea, oricat de crunta ar fi ea.

Citește și:  Interpretare vis in care apare destinatie

Pe de alta parte, daca in vis ascundem pe cineva inseamna ca in realitate vrem sa ne implicam mai mult din punct de vedere emotional in unele relatii, suntem capabili de compasiune, de protectie fata de ceilalti iar in sufletul nostru este loc pentru toata lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.