Interpretare vis in care te joci cu o pisica si te zgarie

0
1340
Interpretare vis in care te joci cu o pisica si te zgarie

Interpretarea viselor in care te joci cu o pisica si te zgarie se refera in principal la tradari din partea celor apropiati, de cele mai multe ori tradari din partea celor la care te astepti cel mai putin si carora le-ai acordat cea mai mare incredere.

Visul in care te joci cu o pisica poate avea multe semnificatii insa toate se centreaza in jurul personajelor viclene cu care ai de-a face in viata de zi cu zi. Visul este un semnal care te avertizeaza in legatura cu dezamagiri profunde pe care este posibil sa le ai in curand.

Daca ai o relatie sentimentala si visezi asa ceva inseamna ca s-ar putea sa ai o surpriza de proportii din partea partenerului(ei). In cazul in care esti zgariat(a) de pisica poate sa sugereze faptul ca se vor isca certuri si animozitati intre tine si o persoana din anturajul tau.

Se poate intampla ca cineva sa te fure, sa iti produca o paguba neateptata, o persoana de incredere cu care colaborezi este posibil sa te insele. La locul de munca sunt posibile certuri cu colegii, sau mai exact este posibil ca un coleg sa o colega sa iti faca zile amare bagandu-ti strambe la sefi.

Visul in care te joci cu o pisica nu are neaparat o conotatie “blanda”, simbolizeaza ca te joci cu focul si iti asumi riscuri in relatii instabile, sau mai poate sugera faptul ca vei incheia cu cineva o relatie foarte periculoasa care iti va afecta negativ imaginea sau buzunarul.

Citește și:  Interpretare vis in care care iti schimbi religia

pisica care zgarie

Visul prevesteste si o neintelegere cu o ruda care este lingusitoare pe langa tine insa in realitate incearca sa te raneasca. Faptul ca in vis te joci cu o pisica indica o oarecare intelegere aparenta cu cineva, este un semn ca in viata reala ai in preajma ta pe cineva cu care iti permiti multe intimitati, te simti confortabil(a) in compania cuiva si tocmai acest lucru s-ar putea sa reprezinte punctul tau vulnerabil.

Daca ai pe cineva care se potriveste in acest scenariu atunci este mai indicat sa iti maresti atentia deoarece persoana respectiva iti pregateste o capcana.

Visul mai sugereaza si adversitate din partea unei persoane feminine sau o posibila confruntare cu o femeie rautacioasa.

In unele situatii acest vis mai simbolizeaza si aspectele feminine ale personalitatii tale iar faptul ca in vis te joci cu pisica si te zgarie semnifica greutati in exprimarea partii artistice, a esteticului. Daca esti o persoana indragostita atunci s-ar putea sa acorzi prea multa atentie partenerului(ei) si sa nu primesti inapoi dupa cum crezi ca meriti.

Se poate ca in viata reala sa sa se iveasca o situatie de compromis, iar in acest caz visul reprezinta faptul ca ai facut o alegere proasta, inseamna ca cineva nu isi va respecta angajamentele fata de tine. Daca ai o afacere incheiata in baza unor intelegeri exista sansa de a fi pacalit(a).

Mai poate insemna si adulter, daca esti casatorit(a) visul simbolizeaza faptul ca sotul – sotia – nutreste sentimente pentru o alta persoana de care vei afla in scurta vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.