Interpretare vis în care apare o foarfecă

0
14287
Interpretare vis in care apare o foarfeca

Atunci când visezi o foarfecă înseamnă că în realitate îți este frică să nu faci ceva greșit, având în vedere că tăietura provocată de o foarfecă este definitivă.

Atunci când visezi că tai cu o foarfecă și dorești să corectezi sau să tai ceva, înseamnă că în viața reală va trebui să te gândești foarte bine la ceea ce faci, deoarece e posibil să dai greș dacă nu îți temperezi impulsurile. Totodată, foarfeca din vis prevestește și foarte multe greutăți, necazuri, posibil și o boală scurtă.

Foarfeca, în general, poate sugera nevoia de a tăia legături, de a elimina ceva din viața ta sau poate indica o decizie care trebuie luată. Totodată, poate simboliza dexteritatea sau capacitatea de a „tăia” prin confuzie pentru a vedea adevărul. Dar, oare care este semnificația atunci când foarfeca este folosită activ în vis? Când visezi că tai cu ea? Pentru a avea o perspectivă completă, te invit să descoperi și interpretările legate de visul în care apare a tăia.

foarfece

Atunci când visezi că ți se dăruiește o foarfecă înseamnă că este posibil să rupi legătura cu persoana care ți-a dăruit-o, ceea ce se va dovedi a fi cu timpul o foarte mare pagubă. iar dacă visezi că o persoană taie ceva cu foarfeca, înseamnă că în realitate nu mai vrea să aibă de-a face cu tine.

De multe ori, foarfeca din vis simbolizează nenorociri de proporții, deci, prin urmare, nu trebuie să mai ai încredere în nimeni, fiind și echivalentul certurilor între soți și între îndrăgostiți. Dacă visezi o foarfecă argintie, înseamnă că trebuie să fii mai atent la prieteni falși, iar dacă visezi că ai o foarfecă, înseamnă că vei avea parte de o moarte apropiată.

Când visezi că ascuți o foarfecă, înseamnă că vei fi implicat într-un scandal de proporții, vei avea parte de încurcături în afaceri, și dacă visezi o foarfecă pe pământ, înseamnă că vei participa la o discuție importantă în familie.

Citește și:  Interpretare vis în care apare metal

În cazul în care visezi un medic chirurg cu o foarfecă în mână, înseamnă că ai sentimente pline de rebeliune care nu te vor duce în final la nimic.

O foarfecă de aur înseamnă că vei avea parte de bucurie, iar dacă aceasta nu este ascuțită înseamnă că vei avea parte de discuții cu partenerul de viață, posibil chiar ceartă.

O foarfecă ruginită în vis înseamnă că vei pierde o sumă neimportantă de bani, iar atunci când visezi o foarfecă stricată înseamnă că e semn rău pentru tine, afacerile nu îți sunt sigure și poți pierde, e posibil chiar să-ți pierzi locul de muncă sau să primești mai puțini bani din cauza profitului scăzut.

foarfeca

Când visezi că tai cu foarfeca înseamnă că vei avea un câștig bun, de proporții, iar dacă visezi că ții o foarfecă în mână înseamnă că vei avea parte de calomnii, cei din jur te vorbesc de rău deoarece nu te suportă sau sunt invidioși pe tine.

În cazul în care visezi pur și simplu o foarfecă înseamnă că vei fi implicat într-o dispută între colegii de la locul de muncă, iar dacă vezi în vis o foarfecă aruncată înseamnă că vei pierde niște bani, care însă nu-ți aduc mari prejudicii.

De regulă, foarfeca din vis reprezintă încurcături în afaceri, pierderea unei sume nesemnificative și se mai spune că atunci când visezi că tai ceva cu foarfeca înseamnă și că cineva va glumi pe baza ta, vei deveni ținta atacurilor celor din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.