Interpretare vis in care apare o foarfeca

0
14206
Interpretare vis in care apare o foarfeca

Interpretarea viselor in care apare o foarfeca. Atunci cand visezi o foarfeca inseamna ca in realitate ti-e frica sa nu faci ceva gresit, avand in vedere ca taietura provocata de o foarfeca este definitiva. Atunci cand visezi ca tai cu o foarfeca si doresti sa corectezi sau sa tai ceva, inseamna ca in viata reala va trebui sa te gandesti foarte bine la ceea ce faci, deoarece e posibil sa dai gres daca nu iti temperezi impulsurile. Totodata foarfeca din vis prevesteste si foarte multe greutati, necazuri, posibil si o boala scurta.

Atunci cand visezi ca ti se daruieste o foarfeca inseamna ca e posibil sa rupi legatura cu persoana care ti-a daruit-o, ceea ce se va dovedi a fi cu timpul o foarte mare paguba, iar daca visezi ca o persoana taie ceva cu foarfeca inseamna ca in realitate nu mai vrea sa aiba de-a face cu tine.

De multe ori foarfeca din vis simbolizeaza nenorociri de proportii, deci prin urmare nu trebuie sa mai ai incredere in nimeni, fiind si echivalentul certii intre soti si intre indragostiti. Daca visezi o foarfeca argintie inseamna ca trebuie sa fii mai atent la prieteni falsi, iar daca visezi ca ai o foarfeca inseamna ca vei avea parte de o moarte apropiata.

Cand visezi ca ascuti o foarfeca inseamna ca vei fi implicat intr-un scandal de proportii, vei avea parte de incurcaturi in afaceri si daca visezi o foarfeca pe pamant inseamna ca vei participa la o discutie importanta in familie. In cazul in care visezi un medic chirurg cu o foarfeca in mana inseamna ca ai sentimente pline de rebeliune care nu te vor duce in final la nimic.

Citește și:  Interpretare vis in care apare dolari

foarfeca

O foarfeca de aur inseamna ca vei avea parte de bucurie, iar daca aceasta nu este ascutita inseamna ca vei avea parte de discutii cu partenerul de viata, posibil chiar cearta. O foarfeca ruginita in vis inseamna ca vei pierde o suma neimportanta de bani iar atunci cand visezi o foarfeca stricata inseamna ca e semn rau pentru tine, afacerile nu iti sunt sigura si poti pierde, e posibil chiar sa iti pierzi locul de munca ori sa primesti mai putini bani din cauza profitului scazut.

Cand visezi ca tai cu foarfeca inseamna ca vei avea un castig bun, de proportii iar daca visezi ca tii o foarfeca in mana inseamna ca vei avea parte de calomnii, cei din jur te vorbesc de rau deoarece nu te suporta sau sunt invidiosi pe tine. In cazul in care visezi pur si simplu o farfeca inseamna ca vei fi implicat intr-o disputa intre colegii de la locul de munca iar daca vezi in vis o foarfeca aruncata inseamna ca vei pierde niste bani, care insa nu-ti aduc mari prejudicii.

De regula foarfeca din vis reprezinta incurcaturi in afaceri, pierderea unei sume nesemnificative si se mai spune ca atunci cand visezi ca tai ceva cu foarfeca inseamna si ca cineva va glumi pe baza ta, vei deveni tinta atacurilor celor din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.