Cum seduci femeia Scorpion

0
1160
Cum seduci femeia Scorpion

Femeia Scorpion indiferent ca este sau nu frumoasa, ea va avea intotdeauna ceva special, care atrage, plin de mister, asemeni barbatului din aceeasi zodie si va emana aceasta vraja pana la epuizarea victimei. Totul sta in privire, in ochii pe care ii are sau in felul in care ii invarte cautand misterele lumii, cautand victimele pe care le poate avea, acaparandu-le cu sex-appealul ei, ce poate fi cultivat pana la limita vulgarului, insa de care de multe ori nu este constienta.

Aceasta femeie Scorpion desi tinde sa se emancipeze extrem de repede, ea va pastra in comportamentul sau insa urme de un primitivism de care nu este constienta. Trebuie sa caute mereu rafinament, sa si-l insuseasca mai ales pentru ca ea este purtatoare de energie sexuala foarte mare si trebuie sa stie cum sa le foloseasca si in ce masura sa le dea drumul fata de sexul opus.

Scorpion

Din cauza acestei energii insa se poate spune ca femeia Scorpion are foarte multe probleme in viata, ajungand chiar la maturitate sa isi doreasca sa nu mai fie atragatore. Ea insa se poate folosi de alte atuuri in cazul in care ii lipseste aspectul fizic frumos, se poate folosi de faptul ca este puternica, lipsita de prejudecati, nu are mentalitati vechi, isi urmeaza doar sufletul in orice situatie, este plina de mister, are o feminitate evidenta inca din adolescenta, este senzuala, provocatoare de la mama natura, apetisanta, dezvoltata armonios.

Femeia Scorpion stie cand trebuie sa ia o decizie, stie cum si cand sa actioneze, insa abia la maturitate descopera aceste forte, ea reusind sa se descurce perfect si singura, fara a avea pe cineva alaturi. In momentul in care luati contact cu ea si ramaneti fascinati de privirile pe care vi le arunca ostentativ, atunci cel mai indicat lucru pe care-l puteti face este acela de a rezista inainte de toate, iar apoi sa-i dati de inteles ca ati citit semnalul.

Citește și:  Planetele in astrologia indiana

Ea este facuta sa cucereasca, deci daca vrea ceva va puna mana cu nerusinare, este facuta de asemenea si sa fie iubita, poate ajunge sa fie instruita bine, sa fie periata de toate defectele si astfel sa devina perfecta, insa fata ei misterioasa o va face mereu sa para ca are capul in alta parte, chiar daca maturitatea ii da peste prag.

femeia Scorpion

Daca vreti sa ii faceti cadouri, atunci trebuie sa optati numai pentru bijuterii scumpe, deoarece o femeie Scorpion nu se va multumi cu lucruri marunte sau fara rost, iar daca tineti cu tot dinaninsul sa o cuceriti atunci oferit-i o functie mai buna fata de ceea ce are deja, daca puteti sa-i aranjati asta, oferiti-i cadou o pereche de pijamale sexy de ultima moda, poate chiar de culoare neagra sau rosie.

Daca vreti sa o duceti intr-un spatiu departe de oras, alegeti un loc discret, plin de mister, de romantism si faceti in asa fel incat sa fie si plin de discretie. Daca o raniti insa, nu va asteptati sa se mai intoarca cu privirea senina deoarece femeia Scoprion se va razbuna oricand, indiferent pe cine sau prin ce metode, asadar mare grija.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.