Interpretare vis in care apare un cabinet

0
354
Interpretare vis in care apare un cabinet

Interpretarea viselor in care apare un cabinet. Atunci cand visati un cabinet simbolurile sunt similare cu cele ale unui birou in vis.

Consultati si simbolul cuvantului „birou. Atunci cand visezi ca lucrezi la un cabinet inseamna ca vei avea o pozitie sociala foarte buna, vei avea parte de aprecieri si totul iti va merge bine in viata.

Cabinetul din vis poate sa reprezinte un loc aparte, de retragere, de confesiune, un loc in care poti uita de inhibitii, de compromisuri, un loc in care sa fii tu insuti, fara sa tii cont de aprecierile celor din jur, unde te poti dezbraca de caracter si sa faci tot ceea ce doresti, deci un astfel de vis poate sa reprezinte dorinta ta de eliberare emotionala.

Mai inseamna si ca trebuie sa incerci sa uiti de grijile cotidiene, sa te deplasezi putin intr-o zona mai putin stresanta, trebuie sa lasi in urma sentimentele care te fac sa fii nefericit, sa devii frustrat fata de propria persoana.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o broderie

Cabinetul din vis reprezinta adesea si un spatiu in care te simti inchis si in care vrei sa te izolezi alaturi de o persoana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.