Interpretare vis in care esti inselat si iti pierzi apartamentul sau casa

0
698
Om ce si-a pierdut casa, Foto: brandonblum.com

Interpretarea viselor in care esti inselat si iti pierzi apartamentul sau casa face legatura cu temerile pe care le ai si diverse aspecte ale vietii personale. In termeni generali, visul in care iti pierzi casa simbolizeaza frica de a pierde linistea interioara, a avea o paguba materiala sau a pierde o relatie de prietenie cu o persoana apropiata.

Om ce si-a pierdut casa, Foto: brandonblum.com
Om ce si-a pierdut casa, Foto: brandonblum.com

Casa in vis reprezinta obisnuintele primare, comfortul psihic si baza materiala de aceea visand ca esti inselat poate sa simbolizeze temerea ca toate aceste aspecte sunt amenintate de ceva sau de cineva la modul serios.

Daca visezi ca esti inselat si iti pierzi apartamentul e un semn de temeri asemenatoare ca si in cazul casei, doar ca la o dimensiune putin mai mica. Exista posibilitatea sa iti fie puse in pericol obiceiurile de zi cu zi din cauza unei schimbari radicale de program, tabieturile tale se pot da peste cap datorita unor noi factori aparuti si care vin in contradictie cu felul tau de a fi. In cazuri particulare a visa ca esti inselat si iti pierzi casa poate reprezenta frica de un dusman cunoscut cu care ai mai avut de-a face in trecut.

Casa daca o pierzi in urma unei inselaciuni reprezinta si retineri motivate in initierea unor proiecte noi din viata, temerea ca fundamentul unor noi afaceri nu este sigur, nu ai siguranta ca noul partener de afaceri este de incredere sau neincrederea in partenerul(a) de viata.

Daca ai o casa cu etaj aratoasa si o pierzi este un semn ca s-au spulberat niste idei preconcepute sau ai fost atins in ideile tale spirituale de catre cineva, ai fost combatut cu succes in sustinerea unor teorii. In cazul in care ai o casa veche si o pierzi s-ar putea ca situatia ta materiala sa se imbunatateasca vizibil in urmatoarea perioada iar daca visezi ca pierzi o casa parinteasca in stil taranesc atunci vei fi nelinistit(a) din cauza unei relatii trecatoare.

Citește și:  Interpretare vis in care auzi cantare bisericeasca in casa

Este posibil sa fii inselat in vis si sa pierzi o casa imensa cu multe camere, acest lucru prevestind ca e posibil sa fii retrogradat la locul de munca sau sa iti gasesti un alt serviciu mai prost platit si cu o functie mai mica. Visul in care esti inselat si iti pierzi locuinta poate avea legatura si cu o temere fata de credinta personala, si anume iti vor fi puse la indoiala referintele, setul de valori la care te raportezi sau conduita dupa care functionezi. Acest vis poate anunta si o afectiune trupeasca, sau mai bine spus frica de a nu avea o boala incurabila care sa te destabilizeze total.

Casa reprezinta tot ce este stabil si linistitor, comfortul personal si implinirea asadar a fi inselat in vis reprezinta dubii reale in privinta lor, presupune aparitia in mod subconstient a unor amenintari la tot ceea ce reprezinta siguranta si sperantele legate de viitor. Este foarte posibil ca in viitorul apropiat sa te intalnesti cu cineva sau cu o situatie anume care sa aiba un efect demoralizator asupra ta si sa iti creeze mari suspiciuni in viata personala.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.