Interpretare vis in care te ratacesti intr-o scoala plina cu copii

0
987
Interpretare vis in care te ratacesti intr-o scoala plina cu copii

Interpretarea visului in care te ratacesti intr-o scoala plina cu copii face aluzie in general la amintiri si experiente din trecut peste care nu ai reusit inca sa treci sau care iti creeaza si in momentul actual anumite neplaceri. Mai poate insemna si amanunte si experiente din trecutul tau care te ajuta in prezent sa depasesti o anumita stare, sau o anumita situatie mai complicata.

In cazul in care visezi ca te afli intr-o scoala reprezinta un apel la cunostintele tale trecute, o revizuire de atitudine din partea ta in raport cu cineva sau cu ceva. Daca te plimbi printr-o scoala si vezi multi copii prin jurul tau este un semn ca in curand ceva o sa se schimbe in viata ta, va fi un eveniment placut sau vei trece printr-o situatie care te va face sa apelezi la ceva invatat inca din timpul scolii.

In unele cazuri acest vis mai simbolizeaza si faptul ca te simti in nesiguranta, esti intr-o anumita situatie in care performatele tale nu prea iti sunt de ajutor sau abilitatile tale nu dau efectul scontat. Trebuie sa apelezi la ceva mai simplu, la ceva ce poate ai stiut din totdeauna insa nu ai dat prea mare importanta.

Scoala face trimitere si la relatiile naturale lipsite de interese si alte artificii, poate face trimitere la starea copilareasca pe care uneori ai uitato. S-ar putea, de asemenea, daca ai copii si esti casatorit, sa se iveasca ceva probleme in casa ta din cauza odraslelor.

In multe situatii a visa ca esti la o scoala printre copii mai sugereaza si faptul ca in viata ta reala incerci sa eviti anumite situatii, faci tot posibilul sa nu participi activ la ceva activitati ori la fel de bine se poate ca din neatentie sa sari peste ceva important.

Citește și:  Interpretare vis in care esti dus la inchisoare de prieteni si familie

Atunci acest gen de vis apare ca sa iti reaminteasca ceva lectii neinvatate peste care ai sarit din neglijenta sau voit. Daca visezi o scoala cu multi copii mai poate sa fie un semn prin care ti se reaminteste o experienta lunga, un drum lung pe care l-ai facut, face apel la experienta ta personala in legatura cu ceva, poate sa faca referire la familie sau orice alta activitate facuta in comun.

Mai este un semn ca este nevoie sa faci apel la anumite aspecte legate de planul profesional, poate sa insemne de asemenea si nevoia de a te reculege in fata unei noi situatii la locul de munca sau chiar apelarea la niste invataminte pragmatice care sa te ajute intr-o eventuala competitie pe plan financiar.

In majoritatea cazurilor visul cu scoala si copii te atentioneaza in legatura cu trecutul si raportul pe care acesta il poate avea cu timpul prezent indiferent de ipostaza in care te afli in vis. Este considerat un aspect pozitiv faptul ca vezi in vis si copii jucandu-se sau fiind voiosi. In cazul in care esti derutat in acest vis, poate semnifica o nevoie de ajutor din partea cuiva cu mai multa experienta sau eventual daca reusesti sa iesi din scoala reprezinta faptul ca vei depasi o dificultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.