Compatibilitate zodiacala pentru ultimele sase zodii europene

0
82
Compatibilitate zodiacala pentru ultimele sase zodii europene

Compatibilitatea zodiacala pentru ultimele sase zodii europene este poate mult prea generalista si nu in ultimul rand nascuta din nevoia de a ne complementa cu anumite parti ale intregului. Ultimele sase zodii ale horoscopului european sunt urmtoarele: Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti.

Dintre acestea vom vedea in continuate care dau cel mai bine ca si tot unitar si care au cea mai mare sansa de reusita, fie pe plan profesional, fie pe plan economic. Trasaturile generale ale zodiilor sunt arhicunoscute de toata lumea dar in acest sens trebuie putin temperate si nu luate ca atare deoarece ele difera in functie de natura individului, in functie de calitatea vietii sale dar si in functie de statutul social si de rolul pe care il indeplinesc in viata timpurie sau chiar tarzie.

Zodia Balanta se pare ca manifesta o potrivire totala cu zodia Varsator si nu in ultimul rand cu Sagetatorii si cu misteriosii Pesti, iar daca se chinuie destul de bine, va avea o compatibilitate redusa si cu Scorpionii. Insa pe plan profesional cea mai buna potrivire ar fi cu ilustrii Varsatori, idealistii si justitiarii zodiacului.

Compatibilitate zodiacala

Zodia Balanta este un semn masculin, de aer, pozitiv, care simte nevoia constanta de activitate, insa nu trebuie sa uitam ca au nevoie si de un caracter puternic care sa-i ajute in luarea deciziilor si cine e mai potrivit pentru aceasta pozitie daca nu zodia Capricornului, care prin indiferenta lor si tenacitate de care dau dovada, pot sa-si dezvolte un intreg ideal din a-i aduce pe drumul cel bun.

Trasaturile ce ii caracterizeaza pe cei nascuti sub semnul solar al Balantei sunt farmecul, rafinamentul, tactul si diplomatia, ei pliindu-se totalmente din aceste puncte de vedere cu Varsatorii si cu Sagetatorii. Impreuna, cele trei zodii pot ajunge la realizari de proportii pe plan artistic, iar pe plan financiar se pare ca cei mai indicati sunt Scorpionii, avand in vedere persuasiunea de care acestia dau dovada si mijloacele, de cele mai multe ori ilicite, de a-si atinge scopurile. Desi zodiacul spune ca pe plan emotional Balantele se potrivesc cel mai bine cu Capricornii, cercetatorii devin putin sceptici asupra acestui aspect avand in vedere ca acestia sunt oarecum reci si nu prea isi manifesta sentimentele, nici chiar cele mai profunde.

Pentru zodia Scorpion, acestia fiind un semn feminin si negativ, caracterizati prin fanatism, gelozie, dar si determinare si spirit practic, loialitate si curaj, cele mai bune potriviri din enumerarea ultimelor sase zodii europene sunt: pe plan general cu zodia Pesti, deoarece acestia au nevoie de un spirit visator dar puternic, intreprinzator, pe plan financiar cu zodia Sagetator, avand in vedere ca au idealuri comune, pe plan artistic tot cu zodia Pesti si pe plan emotional, iata o rasturnare de situatie, cu zodia Varsator si spunem rasturnare de situatie deoarece au o compatibilitate general redusa cu acesti excentrici. Dar se pare ca pasiunea comuna pe care o au pentru viata si pentru frumos ii poate ajuta.

Citește și:  Soarele in relatie cu Jupiter

Sagetatorul este o zodie de semn pozitiv, masculin, iar din acest punct de vedere se poate plia perfect dupa nevoile Varsatorului, desi ei sunt o zodie caracteristica mutarii, a actiunii, iar Varsatorii sunt destul de fixisti in ideile lor. Se caracterizeaza prin generozitate, cinste si devotament, chiar daca se spune ca in general cei mai multi burlaci sunt nascuti sub semnul solar al Sagetatorului.

Nu trebuie insa sa ne pierdem cu firea si sa le aratam sustinere atunci cand au gasit dragostea. Desi nu este tocmai un defect, aceasta zodie da dovada de un optimism exagerat si de darnicie cand e vorba de banii altora, iar din acest punct de vedere s-ar potrivi cu Scorpionii, care strang ca sa aiba cat mai mult si sunt destul de pesimisti, iar cu acestia au sanse mari de reusite si pe plan spiritual, artistic. De asemenea nici Pestilor nu le-ar strica putin din supradoza de optimism a Sagetatorilor, cu care de altfel se inteleg destul de bine in situatii emotionale.

Zodia Capricornului, fiind un semn negativ, activ, de pamant si feminin, are un simt deosebit al datoriei si da dovada de o organizare aproape perfectionista. Sunt foarte perseverenti si nu in ultimul rand rabdatori. Ei se caracterizeaza prin dorinta absurda de a fi mereu la conducere, iar starile lor depresive si de materialism exagerat se pare ca sunt defectele cele mai mari. Pe plan profesional se inteleg foarte bine cu Balantele iar pe plan financiar cu cei nascuti sub semnul Varsatorului, insa pe plan artistic, spiritual cea mai buna combinatie ar putea-o face cu Sagetatorul.

Zodia Varsator este o zodie mai aparte. Toti cei nascuti sub acest semn au fost fie nebuni savanti, fie artisti desavarsiti, deoarece sunt caracterizati de stabilitate si de semne pozitive, masculine, avand o capacitate intelectuala incredibila si o putere incredibila de a intelege lucrurile abstracte. Sunt motivati de dorinta de a promova si de a intelege tot ce inseamna nou, desi manifesta o pasiune foarte mare pentru vechi. O lume ideala pentru ei ar fi impletirea armonioasa dintre sacru si profan.

zodiac

Foarte dornic sa-si dezvolte ideile si foarte imprevizibil, acesti maniaci se pare ca se potrivesc destul de bine pe plan emotional cu Balantele si cu Capricornii care ii pot ajuta sa se tempereze, iar pe plan financiar ar face cuplu bun cu zodia Pesti. Pe plan profesional, ideal ar fi sa realizeze parteneriate cu zodia Scorpion. Defectul sau cel mai mare e acela ca este o fire rece si rebela, fiind in general un om neobisnuit, atras de tot ce inseamna taine si arhaism.

Zodia Pesti este o zodie flexibila, se pot plia dupa oricine le sustine spiritul paranormal si artistic. Sunt firi altruiste si foarte sensibile, deopotriva de pesimisti, care prefera anturajele rele. Au o compatibilitate generala foarte buna cu zodia Scorpion, iar pe plan profesional se inteleg cel mai bine cu zodia Sagetator. Pe plan spiritual ar face bine sa realizeze parteneriate cu zodiile Scorpion si Varsator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.