Interpretare vis în care vezi papură

0
314

Pentru a interpreta corect acest vis, ar trebui să-ți amintești și alte detalii pe care le-ai visat, dacă au fost lucruri sau oameni, sau să te gândești la ce acțiuni ai văzut în vis. Toate acestea pot însemna ceva. Papura în vis poate fi semn de sărăcie și viață cinstită, dar poate simboliza și bârfe, sau faptul că vei afla ceva foarte interesant despre cineva. De asemenea, papura prezice o viață în singurătate, sau o viață a unui om tradiționalist și conservator.

Papura care crește este semn de bucurie, fericire și noroc. Dacă papura este tăiată înseamnă eșec în ciuda eforturilor depuse, în viitor.

Papura uscată poate însemna și faptul că a sosit momentul să faci o pauză în muncă, pentru că este posibil ca activitatea ta să nu-ți aducă rezultatele dorite. Dacă ții papură într-o vază în vis, este semn că vei trece printr-o situație destul de dificilă, din care nu poți ieși singură, ai nevoie de ajutor, pe care îl vei primi de la un om cunoscut, pe care l-ai întâlnit de curând. Dacă arzi papură în vis, este semn că trăiești o viață plină de iluzii și vise, dar a venit momentul să te trezești la realitate.

Alte interpretări ale viselor cu stuf sau papură:

 • Stuful verde în vis semnifică liniștea sufletească, starea de calm. Acest vis poate arăta că în viitorul apropiat vei avea succes în ceea ce faci, mai ales dacă atitudinea ta va fi una pozitivă. Dacă stuful este verde în vis arată că ești o persoană echilibrată, care nu se supără foarte ușor. Visul prezice și faptul că vei avea dorința de a face ceva, pentru a reuși în ceea ce faci, în afacerea aleasă.
 • Dacă visezi papură uscată este semn că lucrurile nu vor merge chiar așa cum ți-ai dorit, iar asta se va întâmpla din cauza nesiguranței tale. Prin urmare, acest vis te atenționează să-ți schimbi atitudinea, să ai mai mult încredere în tine.
 • Visul în care mergi de-a lungul unui iaz și privești papura, arată că vei face pregătiri pentru sosirea unei persoane dragi. Dacă în vis pescuiești într-un loc unde este papură, înseamnă că nemulțumirile tale vor fi uitate, iar liniștea va triumfa în sufletul tău. Dacă ești în barcă pe iaz și vezi papură, arată că vei avea un final fericit la acțiunile tale.
 • O papură în vis poate fi un simbol al unui secret, pe care îl ascunde toată lumea.
 • Dacă visezi cum crește papura, este semn că te-ai îndepărtat de părinți și a sosit momentul să-i vizitezi.
 • Visul în care vezi un copil în stuf este semn că vei primi un cadou de la un admirator secret.
 • Dacă în vis vezi o barcă în stuf și papură, înseamnă că vei face o călătorie de afaceri.
 • Privind papura și stuful la apusul soarelui arată că ai chef de grădinărit.
 • Dacă visezi cum culegi papură, este semn că vei face alegerea potrivită într-o situație destul de dificilă.
 • Visul despre tufișuri de papură pe un râu sau iaz, care au tulpinile lungi ce se leagănă la adierea vântului, arată că vei avea parte de schimbări pozitive în viață și vei avea și succes în afaceri.
 • Dacă în vis strângi papură uscată, înseamnă să fii atent în viața reală, să nu vorbești necugetat, pentru că asta îți poate crea probleme la locul de muncă.
 • Dacă tai papură în vis este semn că va trebui să renunți la beneficiile vieții o perioadă de timp.
 • Dacă în vis faci un coș din frunze de papură înseamnă succes și bunăstare în afaceri.
 • Dacă în vis vezi trestie uscată, este semn că vei avea parte de sprijin moral din partea unor străini.
Citește și:  Interpretare vis în care care ai luat examenul

Dacă visezi papură tăiată este semn că foarte curând te vei simți mai bine din punct de vedere al sănătății, vei avea succes în relații și afaceri. Dacă visezi papură arsă nu este bine, asta înseamnă că cineva te va trăda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.