Interpretare vis in care apare ecuson

0
462
Interpretare vis in care apare ecuson

Interpretarea viselor in care apare ecuson. Atunci cand visezi un ecuson, acesta poate sa reprezinte propria ta identitate, ori sentimentele pe care le expui adesea celor din jur. Deci ecusonul poate sa arate exact starea ta, faptul ca esti o persoan deschisa, comunicativa, nu te ascunzi niciodata si nu vorbesti urat cu cei din jurul tau iar daca ai ceva sa le reprosezi o faci cu cea mai mare diplomatie si cu cel mai mare tact.

Pe de alta parte ecusonul din vis mai poate reprezenta si faptul ca datorita acestui comportament e posibil sa fii foarte apreciat de cei jurul tau, sa primesti multa iubire, cinste si sa nu duci lipsa de afectiune sau de atentie.

Foarte mult conteaza insa si materialul din care este facut ecusonul care iti apare in vis si persoana care il poarta deoarece aici avem mai multe interpretari. Astfel putem spune: daca este facut din metal si este purtat de o persoana care iti da o stare de teama inseamna ca veia vea un sef la locul de munca care vrea sa ii oferi mult respect, mai ales pentru ca este un om dur, isi pune la punct toti angajatii.

ecuson

Daca ecusonul este facut din plastic si este purtat de seful tau sau de o persoana care iti immpune respect inseamna ca in realitate vei avea parte de un sef bun, care va sti cum sa se poarte cu angajatii, se pliaza si dupa nevoile sale, nu numai dupa ale sale sau ale firmei sale.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o femeie

In cazul in care visezi un nume de femeie pe un ecuson facut din plastic inseamna ca in realitate vei avea parte de o noua cunostinta feminina, legi o prietenie cu o persoana alaturi de care vei petrece clipe frumoase, care iti va fi prietena nu neaparat iubita (in cazul in care este visat de barbati). Daca visezi un nume de barbat pe un ecuson de plastic, la fel, inseamna ca in realitate vei cunoaste o persoana de sex masculin cu care vei lega o relatie frumoasa.

Ecusonul de metal care apare in vis avand inscriptionat un nume de femeie sau de barbat inseamna ca vei intalni o persoana dura (in functie de numele care iti apare, de sex feminin sau masculin) care te va face sa suferi mult, iti va distruge oarecum paradisul propriu, insa se mai poate vorbi in acest caz si de o persoana rezistenta la greutatile vietii care poate sa iti ofere multa stabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.