Interpretare vis in care apare un bordei

0
610
Interpretare vis in care apare un bordei

Interpretarea viselor in care apare un bordei. Atunci cand visezi un bordei inseamna ca te simti instabil pentru o perioada, nu esti sigur pe tine si nici pe ceea ce te inconjoara.

Trebuie sa faci neaparat o schimbare ca sa poti depasi momentele de criza, sa renunti la ceva ce te reprezinta, care in mod cert iti face rau si sa incerci sa iti stabilesti un echilibru in viata deoarece altfel iti vei face singur necazuri.

Bordeiul din vis reprezinta adesea un sacrificiu major pe care trebuie sa il faci si in plus trebuie sa fii si tu constient ca dezorganizarea te va duc ela pierzanie, iar daca nu reusesti sa iti elimini haosul din cap, poti incepe intotdeauna cu ceea ce te inconjoara.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca brodeiul din vis reprezinta multe lipsuri, mai ales financiare in casa, multe neplaceri si deziluzii din partea celor dragi. In aceeasi ordine de idei, e posibil ca cineva sa iti faca rau, sa iti strice faima, sa iti pateze onoarea.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un borcan

Cand visezi ca traiesti intr-un bordei inseamna ca vei avea parte de stabilitate la o varsta mai inaintata iar in cazul in care bordeiul respectiv este distrus de foc inseamna ca vei afla unele lucruri care te bucura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.