Interpretare vis in care apare un fierastrau

0
31
Un fierastrau Sursa: serbanescu-windwalker.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un fierastrau. Atunci cand visezi un fierastrau inseamna ca in realitate simti nevoia sa actionezi intr-o anumita situatie care pana in momentul respectiv ti se parea a fi nesemnificativa, lipsita de importanta.

Un fierastrau Sursa: serbanescu-windwalker.blogspot.com
Un fierastrau
Sursa: serbanescu-windwalker.blogspot.com

Fierastraul din vis mai poate simboliza si nevoia de renuntare la pasivitate, nevoia de implicare in viata, pe toate planurile. In acelasi timp in cazul in care visezi ca tai ceva cu un fierastrau inseamna va trebui sa iei o decizie urgenta in realitate sau vrei pur si simplu sa incerci sa scapi de o anumita situatie care nu-ti convine. Atunci cand visezi ca o alta persoana taie ceva cu un fierastrau inseamna ca in realitate va trebui sa te astepti la o despartire care va avea loc numai din vina ta, insa peste care vei trece destul de usor.

Daca visezi un fierastrau care nu este destul de ascutit inseamna ca nu vei reusi sa scapi de un necaz deoarece nu ai mintea suficient de agera sau pur si simplu nu prea stii cum sa te descurci in situatii critice, ai nevoie d ajutor dar nu-l primesti si atunci cand visezi ca folosesti un fierastrau, visul mai poate reprezenta si esecul in incercarea de a scapa de un necaz. Adesea, taierea cu un fierastrau, poate sa simbolizeze si gandul, trairile pe care le aveti, dorinta de a scapa de o anume persoana din viata ta.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here