Interpretare vis în care vezi un lepros

0
58

Dacă visezi un lepros care cerșește înseamnă că ai un prieten rău, pe care trebuie să-l eviți. Un lepros în vis simbolizează pierdere de bani și nefericire. Potrivit psihanaliștilor, visul în care vezi un lepros care a decedat arată faptul că ai anumite temeri sau frici, ascunse chiar și de tine însuți. Visul în care vezi mulți oameni leproși semnifică probleme în relație, depresie și dezamăgire, pentru că dragostea se va transforma în indiferență.

Dacă ai visat că tu ești bolnav de lepră, asta poate fi un semn că vei avea probleme în viitor, vei fi pus într-o situație dificilă și vei avea mulți dușmani. Dacă în vis vei sta printre leproși dar tu nu te vei îmbolnăvi, asta însemană că vei avea parte de confruntări îndelungate cu inamici și dușmani.

Alte interpretări ale viselor în care vezi un lepros:

  • Dacă visezi această boală – lepra – este posibil să faci o afacere păguboasă.
  • Visul în care comunici cu un lepros prezice câștig financiar, vei avea parte de o promovare și de o creștere de salariu.
  • Dacă ești născut în lunile mai-august și visezi un lepros, asta poate arăta că vei cunoaște un om rău, cu o personalitate întunecată.
  • Visul în care vezi un lepros prezice că vei fi tratat rău de oameni, în societate.
  • A vedea un lepros în vis, la o distanță destul de apropiată, înseamnă că în viața reală vei avea o întâlnire neașteptată cu un om dificil, pe care îl disprețuiești.
  • Dacă o femeie visează un bărbat lepros, nu este bine. Dacă bărbatul din visul ei are capul desfigurat, acoperit cu lepră, asta înseamnă că în viața reală ea își va da seama că are prieteni falși, care o vor face să sufere prin glumele lor crude.
  • O femeie care visează un lepros trebuie să fie atentă la ce oameni va cunoște în viața reală, pentru că acest vis o avertizează să evite ispitele.
  • A visa un lepros nu este de bun augur, pentru că înseamnă că s-ar putea să câștigi bani necistit, care îți vor aduce probleme. Un astfel de vis poate arăta și faptul că vei avea parte de scandal în familie.
  • Visul în care tu ești bolnav de lepră prezice că vei avea probleme cu legea în viitor.
Citește și:  Interpretare vis in care trimiti o scrisoare

Aceste vise se pot îndeplini destul de repede, chiar într-o zi, mai ales dacă le ai în noaptea de duminică spre luni. Dacă visezi lepros în noaptea de luni spre marți, atunci visul se va împlini cam în 10 zile. Despre visele cu leproși pe care le au oamenii în noaptea de miercuri spre joi se spune că nu se vor împlini niciodată. Prin urmare, visele doar prezic, dar nu devin realitate întotdeauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.