Interpretare vis in care apare maneca

0
901
Interpretare vis in care apare maneca

Interpretarea viselor in care apare maneca. Atunci cand visezi ca iti pui gresit mainile in manecile de la haina inseamna ca cineva vrea sa te faca de ras in fata persoanelor de sex opus, desi maneca din vis reprezinta de regula faptul ca esti ocorotit de o persoana sus pusa.

O maneca croita in vis reprezinta o calatorie pe care vrei sa o faci insa nu se va implini iar daca visezi ca tii cirese in maneca inseamna ca nu vei avea probleme de sanatate, o maneca descusuta reprezinta o aventura de iubire iar atunci cand visezi o maneca larga inseamna ca vei fi promovat la locul de munca.

O maneca care iti este lunga inseamna ca vei avea un trai bogat iar daca visezi o maneca mai mica inseamna ca cineva vrea sa iti strice reputatia. Mai multe maneci la o haina inseamna ca vei fi foarte respectat si apreciat, vei inregistra un succes de proportii, iar daca visezi maneci murdare inseamna ca nu reusesti sa inaintezi mult in viata, de vreme ce manecile si mici si scurte din vis arata faptul ca vei fi umilit, jignit si nimeni nu te va putea ajuta.

maneca

Daca visezi maneci rupte inseamna ca in caminul tau este mult haos. Daca visezi ca ai o maneca descusuta inseamna ca vei munci in zadar si nu vei reusi sa castigi nimic, nu vei fi apreciat iar manecile scurte mai reprezinta si faptul ca risti sa cazi in ridicol prin faptele tale. Manecile lungi mai prevestesc si avutie mare. Vorbe bune din partea ammicilor si a colegilor de la locul de munca.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un cimitir

Din punct de vedere psihologic, manecile scurte din vis arata faptul ca esti vazut bine ai incredere in tine si esti optimist iar manecile scurte inseamna opusul, esti inhibat, lipsit de incredere, poate chiar nu esti apreciat asa cum trebuie si te frustrezi singur din cauza celor din jur. o maneca rupta mai poate insemna si ca vei fi criticat, certat la locul de munca, cei din jur iti atrag atentia asupra faptelor tale.

Daca visezi ca tragi pe cineva de maneca inseamna ca vrei sa atragi tu atentia cuiva, sa il avertizezi sa fie mai precaut, mai corect, sa nu intinda coarda prea tare, sa nu exagereze. Daca visezi o maneca de camasa inseamna ca trebuie sa iti pazesti imaginea publica deoarece e posibil sa fii defaimat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.