Interpretare vis în care apare mânecă

0
905
Interpretare vis in care apare maneca

Atunci când visezi că îți pui greșit mâinile în mânecile de la haina înseamnă că cineva vrea să te facă de râs în fața persoanelor de sex opus, deși maneca din vis reprezintă de regulă faptul că ești ocrotit de o persoană sus-pusă.

O manecă croită în vis reprezintă o călătorie pe care vrei să o faci, însă nu se va împlini, iar dacă visezi că ții cireșe în manecă înseamnă că nu vei avea probleme de sănătate. O manecă descusută reprezintă o aventură de iubire, iar atunci când visezi o manecă largă înseamnă că vei fi promovat la locul de muncă.

O manecă care îți este lungă înseamnă că vei avea un trai bogat, iar dacă visezi o manecă mai mică înseamnă că cineva vrea să-ți strice reputația. Mai multe maneci la o haină înseamnă că vei fi foarte respectat și apreciat, vei înregistra un succes de proporții, iar dacă visezi maneci murdare înseamnă că nu reușești să înaintezi mult în viață, de vreme ce manecile mici și scurte din vis arată faptul că vei fi umilit, jignit, și nimeni nu te va putea ajuta.

Dacă visezi mâneci rupte înseamnă că în căminul tău este mult haos. Dacă visezi că ai o manecă descusută înseamnă că vei munci în zadar și nu vei reuși să câștigi nimic, nu vei fi apreciat, iar mânecile scurte mai reprezintă și faptul că riști să cazi în ridicol prin faptele tale. Manecile lungi mai prezic și avere mare. Vorbe bune din partea amicilor și a colegilor de la locul de muncă.

Citește și:  Interpretare vis în care apare bumbac

maneca

Din punct de vedere psihologic, mânecile scurte din vis arată faptul că ești văzut bine, ai încredere în tine și ești optimist, iar mânecile scurte înseamnă opusul, ești inhibat, lipsit de încredere, poate chiar nu ești apreciat așa cum trebuie și te frustrezi singur din cauza celor din jur. O manecă ruptă mai poate însemna și că vei fi criticat, certat la locul de muncă, cei din jur îți atrag atenția asupra faptelor tale.

Dacă visezi că tragi pe cineva de manecă înseamnă că vrei să atragi tu atenția cuiva, să îl avertizezi să fie mai precaut, mai corect, să nu întindă coarda prea tare, să nu exagereze. Dacă visezi o manecă de cămașă înseamnă că trebuie să îți păzești imaginea publică, deoarece e posibil să fii defăimat.

În labirintul interpretării viselor, apariția unei maneci poate semnifica modul în care ne prezentăm în fața lumii sau felul în care ne ascundem adevăratele intenții.

O manecă lungă, de exemplu, ar putea indica nevoia de a vă proteja sau de a vă păstra rezervele în relații, în timp ce manecile scurte pot sugera o atitudine deschisă și gata de acțiune.

Este important să luăm în considerare starea manecii din vis – o manecă sfâșiată sau ruptă poate indica pierderi sau sentimente de neajutorare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.