Interpretare vis în care apare un machiaj la ochi

0
1963

Acest vis se referă mai ales la femei și are diferite semnificații, ce depind și de tipul de machiaj. O femeie care visează machiajul ochilor ei, arată că în viața reală pierde prea mult timp și astfel nu se mai ocupă de lucruri care sunt cu adevărat importante pentru ea.

Machiajul la ochi în vis poate simboliza dorința de a atrage atenția sau de a pune accentul pe modul în care vezi lumea. Este, de asemenea, posibil ca acesta să reflecte o dorință de a ascunde anumite emoții sau sentimente.

Machiajul, în general, este adesea legat de dorința de a ne prezenta într-un anumit mod în fața celorlalți. Pe lângă ochi, buzele sunt un alt aspect important al feței care poate apărea în vise. La fel ca machiajul ochilor, și buzele au semnificații puternice în lumea viselor. Pentru a înțelege mai bine aceste semnificații, poți citi și interpretarea viselor în care apar buze.

Sigmund Freud a scris despre asemenea vise și a dat o explicație despre femeile care visează că au cearcăne la ochi. El spunea că femeile care visează asta, au o stimă de sine ridicată și sunt convinse de faptul că nimeni nu va sta în calea frumuseți și sexualității lor.

Visul este un avertisment că femeile vor încerca să-și atingă în mod fraudulos scopul. Poate chiar vor înșela și vor minți oamenii apropiați, se va ajunge și la trădare.

Detalii importante de observat în visele cu machiaj la ochi:

  • Dacă machiajul este provocator în vis, arată că femeia trebuie să se pregătească să facă față bârfelor și criticilor, ea va fi judecată de public. De regulă acest vis o avertizează că cineva îi va strica reputația.
  • Dacă machiajul este modest, asta sugerează că femeia este prea plictisită să mai acorde atenție persoanei sale. Ea are nevoie de liniște, de singurătate, pentru a-și aduna gândurile.
  • Dacă machiajul este sexy, înseamnă că femeia dorește o anumită persoană, pe care o va cunoaște cât de curând.
Citește și:  Interpretare vis în care te prăvălești de pe un munte

machiaj ochi

Alte vise despre machiajul ochilor:

  • Dacă visezi că te machiezi cu rimel pe gene, semnifică faptul că cineva suferă din dragoste. Este posibil ca persoana care visează ochii ei cu gene date cu rimel, să aibă un admirator secret în viața reală, care este dispus să facă compromisuri din iubire pentru a o cuceri.
  • Machiajul ochilor cu un creion dermatograf, prezice o căsătorie din interes, pentru sex. Visul poate prezice și o căsătorie care va fi puternică, pasională și fericită. Persoana care are acest vis, dacă este singură, probabil se va căsători în curând și își va îndeplini dorința de a avea o familie.
  • Visul în care o femeie se machiază la ochi, arată că cineva se comportă greșit față de ea, probabil va trebui să îndure chiar și trădarea unei rude sau prieten apropiat.
  • Dacă visezi că te-ai machiat prea intens cu rimel la ochi, înseamnă că vei avea parte în jur de persoane care mint și sunt invidioase.

Machiajul sprâncenelor la o femeie în vis, arată că ea se simte rău în compania altor persoane.

Visul simbolizează și despărțirea de anumiți prieteni vechi, sau faptul că anumite persoane s-au schimbat foarte mult. Acest vis arată că persoana respectivă are nevoie de prieteni, dar trebuie să se ferească de indivizi măgulitori, falși și mincinoși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.