Interpretare vis in care apare pana

0
1544
Pana Sursa: alinaandrei.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare pana. Atunci cand visezi o pana inseamna ca destinul iti va fi favorbail, numi lucruri bune se vor intampla in viata ta, in plus se spune ca te simti usor asemeni unei pene din punct de vedere sufleteste, esti curat, optimist si plin de entuziasm. Pana din vis mai prevesteste si multa iubire, multe sanse de reusita in relatia cu persoana iubita iar daca ea este alba inseamna ca vei avea parte de foarte multa bucurie, legi relatii de lunga durata cu prietenii. Atunci cand visezi ca cumperi o pana inseamna ca vei avea multe necazuri si discutii la locul de mjunca cu colegii tai cat si cu seful.

Pana Sursa: alinaandrei.blogspot.com

Daca visezi ca ai o pana de scris inseamna ca vei fi deziluzionat, ti-e frica de ceva anume. Daca visezi ca dormi pe o perna de pene inseamna ca vei avea multe impliniti si vise realizate, daca visezi ca dormi pe o saltea de perne inseamna ca te vei indragosti foarte tare iar atunci cand visezi ca o pana pluteste in aer inseama ca vei castiga foarte multi bani, vei trai o viata comoda si vei avea relatii bune cu persoanele din jurul tau cat si cu persoana iubita. Daca visezi o pana neagra inseamna ca vei avea o pagua financiara mare si daca visezi pene sau aripi de gasca taiate inseamna ca vei avea clipepline de bucurii si de viata, de energie si de incredere cat si entuziasm.

Citește și:  Interpretare vis in care apar oase

Atunci cand visezi ca pene de alte pasari inseamna ca vei avea probleme, gandurile nu-ti vor da pace, te vei consuma pentru multe marintisuri. Daca visezi pene de pasari vii inseamna ca nu ai incredere in nimeni, esti foarte sceptic ceea ce poate fi bine uneori insa alteori poate sa dauneze. Daca visezi ca ai facut o pana de cauciuc si simti ca nu reusesti sa o repari in timp real, nu ai vreme inseamna ca trebuie sa incerci sa fii mai atent in trafic deoarece e posibil sa fii implicat intr-un accident. Daca visezi ca nu poti sa repari o roata in locul in care ai facut pana inseamna ca vei avea discutii aprinse cu o persoana la care tii mult.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.