Interpretare vis in care apare un asfalt

0
3982
Interpretare vis in care apare un asfalt

Interpretarea viselor in care apare un asfalt. Atunci cand visezi un asfalt acesta simbolizeaza in general siguranta, faptul ca esti constient ca tu calci pe un teren stabil, ai oameni de incredere care sa te sustina, indiferent ce alegeri faci si indiferent peste cate greutati treci in viata.

In momentul in care visezi un asfalt pe care mergi sau pe care vrei sa il repari inseamna ca esti constient de faptul ca trebuie sa repari unele aspecte din viata ta si trebuie sa incerci sa iti rectifici greselile, sa nu le mai repeti.

Totodata vizeaza si o serie de aspecte pe care ar trebui sa le modifici in cazul in care asfaltul este crapat sau chiar foarte uzat.

Adesea asfaltul din vis mai poate fi asociat si cu un drum sau cu o alee, deci in acest sens el va fi vazut ca si un drum ce trebuie urmat in viata, iar daca in vis nu ne apar obstacole inseamna ca nimeni nu ne va pune piedici in realizarea scopurilor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o harpa

Atunci cand visam un asfalt se mai spune si ca vom avea parte de o situatie financiara mai buna, stabila, chiar daca aceasta va fi obtinuta prin mijloace mai putin comune, ori poate ca vom face in viitorul apropiat o mica excursie alaturi de cei dragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.