Interpretare vis in care apari ducand greutati

0
2090
Greutati Sursa: tarsanapavel.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apari ducand greutati. Atunci cand visezi ca duci greutati in spate sau le cari cu ceva anume inseamna ca intr-un viitor, desi mai indepartat, te vei imbogati. Atunci cand visezi ca duci greutati insa, visul este mult mai complex decat atat. Depinde foarte mult si de greutatile pe care le duci deoarece daca visezi ca esti sclav si duci greutatile patronului tau inseamna ca cei din jru isi lasa poverile pe umerile tai, nu iti lasa timp pentru tine, niciodata nu te asculta si prefera sa arunce toate sarcinile in spinarea ta.

Greutati Sursa: tarsanapavel.blogspot.com
Greutati
Sursa: tarsanapavel.blogspot.com

Cand visezi ca cari greutati si mergi vesel pe un drum inseamna ca esti in asteptarea unui castig frumos, stii ca meriti, deoarece te-ai chinuit multa vreme, ai consumat multa energie si ai depus mult efort ca sa ajungi la un anume nivel iar acum este momentul sa fii rasplatit. Pe de alta parte atunci cand visezi ca duci multe greutati si nu te bucura deloc aceasta activitate inseamna ca te-ai cam plictisit de iti faci treaba la locul de munca si nu mai dai randament.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un dar

Daca visezi in schimb ca te oferi sa duci greutatile altor persoane inseamna ca esti un om bun, vrei sa ajuti mereu, sa ii scoti din impas pe cei dragi si cu acelasi suflet mare ii ajuti chiar si pe straini, esti genul de om care se ofera sa care plasa batranei de pe strada chiar si pentru 5 km daca stie daca este o fapta buna si il umple de bucurie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.