Interpretare vis in care apare un ascensor

0
19583
Interpretare vis in care apare un ascensor

Interpretarea viselor in care apare un ascensor. Daca visezi un ascensor inseamna ca trebuie sa te multumesti cu reusitele mai marunte deocamdata, deoarece pentru cele de proportii inca nu a venit timpul.

Daca te visezi intr-un ascensor inseamna ca esti sigur pe ceea ce faci, nimic nu-ti poate strica planurile, iar daca te visezi intr-un ascensor care sta inseamna ca vei stagna mai ales pe plan financiar.

Atunci cand ascensorul din vis coboara, inseamna ca trebuie sa faci o schimbare in viata ta si daca acesta este gol inseamna ca vei rata o ocazie de a iesi in evidenta si astfel iti vei pierde si pozitia sociala. Daca ascensorul din vis este plin si urca inseamna ca ai idei si planuri marete, in societate.

Totodata un ascensor in vis mai poate insemna si dispretul din partea celor din jur pentru aspiratiile tale marete, aduni multe invidii.

ascensor

Daca visezi un ascensor care urca inseamna ca vei avea parte de mai multi bani, poate ti se mareste salariul, deci trebuie sa fii mai increzator si sa mergi tot inainte, poate chiar vei fi promovat la locul de munca, daca visezi un lift care urca repede inseamna ca nu prea ai rabdare ca sa avansezi, vrei totul, repede, iar un lift care este in coborare inseamna ca ai o stare de pesimism, nu ai incredere in tine, nu prea stii ce sa faci, te afli intr-un impas economic, ti se pare ca nimic nu este bine in viata ta.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o ograda

Daca visezi un lift care urca si coboara fara oprire, inseamna ca te afli intr-o activitate fara control, pe care nu o mai poti termina cu bine, ori esti plictisit, te inghesui in rutina, totul in viata ta este la fel, ai vrea sa incerci sa schimbi ceva.

Daca visezi un lift care sta pe loc sau in care esti blocat acesta reprezinta faptul ca acum simti consecintele unei greseli grave, nu mai poti inainta din cauza lor, trebuie sa iti acorzi un timp in care sa te linistesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.