Interpretare vis in care apare acid

0
744
Interpretare vis in care apare acid

Interpretarea viselor in care apare acid. Atunci cand visezi ca bei, consumi acid, inseamna ca intampini dificultati foarte mari de exprimare, pur si simplu nu stii cum sa-ti arati sentimentele, mai ales fata de persoanele de sex opus.

O alta interpretare a visului in care apare acid mai este si aceea cum ca e posibil sa fii inselat foarte tare de unele persoane de la care nici nu te asteptai, mai ales pentru ca aveai o foarte mare incredere in ele si iti inspirau multa simpatie.

E posibil ca acidul din vis sa mai fie si simbolul sentimentului de anxietate din viata reala, a neimplinirii si a nerealizarilor, a nemultumirilor fata de toti cunoscutii. Acidul mai poate simboliza si critica acida a celorlati asupra ta sau a ta asupra lor, sentimentele urate sau vorbele grele aruncate la voia intamplarii, fara ratiune, pur instinctuale, frica fata de parerile celor din jur.

Pe de alta parte acidul din vis mai poate simboliza si o intamplare din viata noastra reala care are ca menire schimbarea totala a modului de trai, de gandire, o intamplare care are un rezultat regenerator chiar daca pentru asta e nevoie sa distruga o mare parte din noi, din personalitatea curenta.

Citește și:  Interpretare vis in care apare portelan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.