Interpretare vis in care apare un catar

0
639
Interpretare vis in care apare un catar

Interpretarea viselor in care apare un catar. Atunci cand visezi un catar inseamna ca esti o persoana incapatanata, esti condus de rautate. Daca in vis apari tu conducand o turma de catari ori ca esti lovit de un catar inseamna ca vei avea o serie de neplaceri pe plan social cat si profesional.

In schimb cand visezi ca un catar loveste pe cineva inseamna ca vei avea parte de progrese in afaceri. Daca visezi un catar adormit inseamna ca ai multa amaraciune si singuratate in viata iar daca il incaleci in vis inseamna ca vei avea o calatorie neplacuta.

Catarul este reprezentantul incapatanarii, al rautatii, deci in orice ipostaza iti apare in vis, acesta simbolizeaza si certuri cu prietenii, eforturi zadarnice, vei fi incarcat cu poveri, iar daca acesta cara ceva inseamna ca vei primi multe daruri la nunta.

catar

Daca il visezi inhamat la caruta inseamna ca vei fi invitat la o petrecere si daca il vezi ca rastoarna bagaje inseamna ca ai parte de mari dificultati. Un catar schiopatand in vis reprezinta faliment iar un catar tipand inseamna ca vei avea parte de greutati in afaceri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un stup

Daca visezi un catar unduindu-se in timp ce merge inseamna ca ai planuri ce vor intampina dificultati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.