Home / Diverse vise interpretate / Interpretare vis in care cade liftul cu tine intr-un bloc inalt

Interpretare vis in care cade liftul cu tine intr-un bloc inalt

Visul in care te vezi intr-un lift coborand sau prabusindu-se inseamna decadere in viata reala, pierderea statutului ori o situatie dezastruoasa. Blocul reprezinta o constructie complexa sau un conglomerat format din institutii si oameni, evenimente si situatii, emotii si ganduri toate amestecate intr-o ordine anume.

Femeie urcand intr-un ascensor, Foto: soldielavoro.it

Aflandu-te intr-un bloc semnifica apartenenta sau evolutia ta in acest angrenaj iar liftul arata perspicacitatea si puterea ta de a depasi toate obstacolele. Nu este un un teren fertil si favorabil, mai degraba semnifica toate aspectele negative pe care o situatie le poate scoate la iveala. Mai simbolizeaza si un parcurs mai lung, nu neaparat ceva petrecut instantaneu. Arata o evolutie mai larga a ta avand in fata multe obstacole. Liftul daca se opreste inseamna ca te-ai blocat la un anumit nivel al carierei sau intr-o relatie si deocamdata nu poti inainta. Totusi, nu este totul pierdut, exista posibilitatea de a inainta cu planul tau. Daca se prabuseste cu tine inseamna o situatie fara iesire, si anume ca ai pornit vertiginos pe o panta descendenta in viata ta, in cariera sau in viata personala. Viteza cu care cazi arata exact viteza cu care vei parcurge aceasta situatie ingrijoratoare. Cu cat este mai inalt blocul cu atat mai multe ti-ai propus sa atingi ori cu atat mai inalt si desavarsit este idealul sau planul pe care ai vrut sa il pui in aplicare.

Nivelul de la care te prabusesti iti arata exact nivelul la care te-ai poticnit in drumul tau si de la care incepi sa decazi. Daca mai sunt si alte persoane impreuna cu tine in lift inseamna ca nu vei fi singur ci mai degraba in actiunea ta au fost implicate si alte persoane care vor avea acelasi deznodamant. La fel de bine, daca vezi acele persoane agitate, suparate sau certandu-se cu tine inseamna ca nu vor lipsi evenimente in care ti se vor reprosa niste lucruri, vei avea si certuri pe deasupra ori alte conflicte mai mici sau mai mari ce tin direct de prabusirea ta materiala sau de alta natura. La fel de important este felul in care te regasesti dupa prabusirea liftului. Poti sa mori ori sa suferi rani grave sau sa te ridici fara a avea nimic ceea ce inseamna ca te va afecta profund ceea ce ti se va intampla si nu o sa mai fi capabil sa refaci acelasi proiect pe viitor sau te vei ridica si o vei lua de la capat eventual.

Visul avertizeaza in legatura cu niste probleme si blocaje in afacerile tale si posibilitatea de a nu acorda atentia cuvenita acestora, fapt ce va aduce dupa sine un esec lamentabil sau dimpotriva, invataminte, experienta si puterea de a incerca inca o data.

loading...

2 comments

  1. Ok…si daca am visat ca eram in fata liftului, au intrat in el toti colegii mei iar eu aveam o retinere, nu vroiam sa urc…in momentul in care am vrut sa pun piciorul in lift, acesta s-a prabusit cu toti oamenii care au urcat in el iar eu am ramas sus …mirata si speriata….speriata m-am si trezit…poate imi puteti raspunde…va multumesc

  2. Eu am visat ca eram in lift iar acest lift a urcat cu vitezaaa mare …la etajul 47 tin minte cu precizie aceste cifre…4si 7,,,, iar dupa a coborat repede la etajul -47….si s.a prabusit…si am murit.:,,,Ce inseamna asta..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*