Interpretare vis in care esti foarte obosit si abia te poti misca

0
2001
Interpretare vis in care esti foarte obosit si abia te poti misca

Interpretarea viselor in care esti foarte obosit si abia te poti misca se refera la situatii mai incalcite din afaceri sau un obstacol care esti pe cale sa il depasesti in sfarsit.

Daca visezi ca esti obosit(a) si abia te poti misca inseamna ca in viata reala o sa ai niste incurcaturi cu afacerile si nu iti iese treaba cum trebuie sau cum te astepti.

Un asemenea vis se refera la situatii destul de incerte dintr-o activitate sau intr-o imprejurare, denota plictiseala sau oprelisti puse in calea ta.

foarte obosit

Daca visezi o asemenea postura este posibil ca in realitate sa te simti constrans(a) de niste obligatii sau de niste reguli care te obosesc pur si simplu, te impiedica sa te dezvolti normal intr-o directie sau te impiedica sa ai un comportament natural.

Visul ilustreaza dependente de ceva sau de cineva, este posibil ca in viata reala sa te simti destul de “legat(a)” de o persoana si nu poti sa faci ce vrei, in acest caz este si normal sa te simti “obosit(a)” si miscarile tale sa aiba limitari la tot pasul.

Daca visezi ca esti foarte obosit(a) si abia te poti misca inseamna ca in viata reala o sa ai de-a face cu imprejurari foare incomode ce o sa te determine sa iti revizuiesti substantial un fel de a gandi sau actiona, o sa treci printr-o situatie deloc placuta in care compromisul o sa fie la ordinea de zi.

Daca in viata reala vrei sa faci ceva insa te lovesti de reguli impuse ad-hoc de catre altii atunci mai bine nu te baga deoarece o sa te coste multi nervi si multa munca in zadar iar in final o sa ajungi tot acolo de unde ai pornit la inceput.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un lepros

Daca ai o activitate pe care o desfasori cu lejeritate si nu ai sefi atunci visul prevesteste ca o sa trebuiasca in curand sa iti modifici programul si abordarea pe care o ai deoarece o sa interferezi cu posibili competitori.

Visul in care te simti foarte obosit(a) si abia te poti misca mai face referire si la faptul ca in viitorul apropiat o sa reusesti sa te desprinzi de o stare ce nu iti convine deloc, unele intepretari prezic o ruptura de un stadiu care te oboseste realmente sau care te subjuga.

Daca visezi o asemenea ipstaza atunci in realitate nu ai de ce sa iti faci prea multe griji deoarece tot ceea ce te tinea pana acum inlantuit(a) o sa dispara si in sfarsit o sa poti sa te manifesti la adevarata ta valoare.

Visul in care esti obosit(a) semnifica in alta ordine de idei terminarea unui stadiu sau a unei etape care tine de mai multi ani si care practic te-a secatuit, s-ar putea ca in scurt timp sa treci la o noua faza sau etapa in viata ta, o sa iti deschizi un nou orizont de cunoastere sau o sa gasesti un nou cerc de prieteni sau cunostinte.

Totodata visul in care esti obosit(a) mai este un semn ca o sa te poti debarasa in curand de o mare greutate sufleteasca, e ca si cum ai scapa de o mare piatra de pe inima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.