Interpretare vis in care o lumina te orbeste si nu poti vedea nimic

0
3183
Interpretare vis in care o lumina te orbeste si nu poti vedea nimic

Interpretarea viselor in care o lumina te orbeste si nu poti vedea nimic se refera la indreptari de situatii, la recuperari de avere, la vesti foarte bune sau la ajutor neasteptat.

De multe ori asemenea vis are legatura cu dreptatea si cu adevarul iar faptul ca in vis lumina este atat de puternica incat nu mai poti vedea nimic poate sa ilustreze faptul ca nu esti probabil destul de pregatit(a) sa faci fata unei situatii concrete sau nu esti inca destul de pregatit(a) sa afli anumite lucruri, anumite adevaruri.

Asemenea vis prevesteste o insanatosire totala in cazul in care esti bolnav(a) la pat, prevesteste aproape un miracol.

Visul in care o lumina puternica te orbeste pur si simplu si nu mai poti vedea nimic in jur este un semn ca in realitate o sa fii socat de o situatie, nu o sa iti vina sa crezi ceea ce vezi sau ceea ce vei auzi de la cineva, ilustreaza o situatie in care tot ceea ce stiai inainte despre cineva sau despre ceva este dat peste cap intr-o secunda.

Visul prefigureaza o surpriza de proportii in viata ta, s-ar putea sa te convingi in curand ca o persoana a fost falsa fata de tine pana acuma si ti-a ascuns intentionat anumite aspecte esentiale. In aceeasi nota se poate face referire la toate planurile vietii, sugerand astfel o schimbare dramatica ce va surveni in scurt timp si iti va modifica definitiv optica.

orbit de lumina

 

Daca esti implicat intr-o activitate oarecare sau o afacere personala atunci visul semnaleaza o posibila zdruncinatura financiara iar apoi imediat o revenire pe alte coordonate mult mai solide si mai promitatoare.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un orb

La fel se poate presupune si in legatura cu o meserie pe care o practici, este posibil ca la un moment dat in viitorul apropiat sa o schimbi definitiv pentru o pasiune mai veche sau s-ar putea sa te hotarasti in sfarsit sa iti pui in valoare un talent deosebit pe care il ai.

Daca visezi ca te orbeste o lumina foarte puternica poate sa fie vorba si de un mare noroc, de o mare surpriza, inseamna ca o sa ai succes garantat in ceea ce doresti sa faci in viitor.

Indiferent de ce planuri ti-ai facut in urmatoarea perioada, visul te anunta ca nu vei intampina obstacole, toate sansele sunt de partea ta si relatiile pe care o sa ti le faci vor fi de bun augur.

In alta ordine de idei, asemenea vis ilustreaza si nevoia de precautie in situatii pe care nu le controlezi in totalitate, s-ar putea spune ca esti avertizat in legatura cu anumite persoane pe care nu le cunosti indeajuns, sau trebuie sa ai anumite retineri in imprejurari deosebite.

Daca visezi ca esti orbit(a) de o lumina foarte puternica si nu mai vezi absolut nimic in jur este posibil ca in scurt timp sa ai de-a face cu o revelatie de-a dreptul, sa iti fie descoperit un secret de familie sau o alta fateta a personalitatii tale de care nu erai constient(a) inainte si care te va aseza pe cu totul alte coordonate in raport cu viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.