Interpretare vis in care apare un jocheu

0
104
Interpretare vis in care apare un jocheu

Interpretarea viselor in care apare un jocheu. Atunci cand visezi un jocheu inseamna ca vei reusi in viitorul apropiat sa iti atingi scopurile, toate te vor multumi si nu vei duce lipsa de nimic. In schimb daca visezi un jocheu care cade de pe calul sau inseamna ca in realitate vei avea parte de un ghinion la locul de munca sau poate pierzi o suma de bani din cauza unei investitii nereusite.

Cand visezi un jocheu care calareste inseamna ca destinul iti este favorabil, vei avea parte de noroc, iar daca visezi un jocheu care castiga o cursa inseamna ca ti se vor implini toate scopurile, vei avea paret de noroc si vei fi fericit.

Atunci cand visezi ca tu esti jocheu si mergi intr-o cursa cu cai , mai ales daca esti in fata lor, inseamna ca vei avea sanse bune in viitor, poate primesti un loc de munca mai bine platit ori poate ca vei fi avansat la actualul loc de munca.

Citește și:  Interpretare vis in care apare rau

Pe de alta parte acest vis mai arata si faptul ca iti vei intalni partenerul ideal in viata sau vei intalni o iubire foarte mare, care iti va oferi momente frumoase, mai ales daca visezi ca alergi in cursa alaturi de persoane de sex opus. Se mai spune ca daca visezi un jocheu e posibil sa primesti un cadou frumos de la o persoana de la care nu te astepti.

Iar asta iti va produce o mare satisfactiem, in plus, vei da dovada de multa recunostinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.