Interpretare vis in care apare fals

0
685
Interpretare vis in care apare fals

Interpretarea viselor in care apare fals. Atunci cand visezi ca ceva este fals totul se rezuma la personalitatea ta si anume implica faptul ca te temi de ceea ce esti cu adevarat, incerci sa fii cu totul altceva, pretinzi sa te dai alta persoana, din simplul motiv ca nu ai suficient curaj sa te arati cu adevarat.

In aceeasi ordine de idei persoanele false din vis reprezinta si certuri cu prietenii, mai ales atunci cand vrei sa iti asumi anumite riscuri in afaceri sau in relatiile cu acestia. Atunci cand visezi ca ai o barba falsa inseamna ca trebuie sa te ingrijesti mai mult de sanatatea ta, mai ales pentru ca e posibil sa ai o boala mai ascunsa.

Atunci cand visezi ca folosesti nume false si nu pe al tau inseamna ca nu ai suficienta incredere in situatiile ce te inconjoara iar daca visezi juri fals inseamna ca trebui sa fii mult mai prudent cu actiunile tale pentru ca nu vei reusi sa inaintezi in viata daca esti mincinos.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ecuson

fals

Atunci cand visezi ca apreciezi un lucru fals care iti provoaca si simpatie insa stii clar ca este fals inseamna ca in viata de zi cu zi constientizezi care iti sunt defectele sau pur si simplu incerci sa apreciezi realitatea asa cum este ea cu defecte si cu calitati.

Atunci cand visezi ca esti o persoana care falsifica lucruri inseamna ca in realitate vei avea parte de oameni care vor sa iti faca rau, trebuie sa fii foarte atent la cei pe care nu ii cunosti sau pe care ii cunosti putin.

Atunci cand visezi ca falsifici monede sau bani ori ca lucrezi cu ei, inseamna ca unele persoane dragi te vor dezamagi, atunci cand visezi ca ai bani falsi inseamna ca norocul va fi de partea ta si ca destinul tau va fi favorabil iar toate iti vor merge bine mai ales pe plan financiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.