Interpretare vis in care apare o pacaleala

0
1674
Interpretare vis in care apare o pacaleala

Interpretarea viselor in care apare o pacaleala poate avea sensuri dintre cele mai ludice. Desigur pacaleala din vis poate sa reprezinte si o minciuna, o tradare, insa ea are mai mult un caracter glumet, hazliu, simpatic.

Daca visezi ca esti pacalit de cineva inseamna ca vei avea parte de o perioada mai agitata in viata, vei avea foarte multe de pierdut din cauza infantilitatii tale. Cei din jur te vad ca pe un copil sau cel putin ca pe un om imatur.

Daca visezi ca esti pacalit la un joc de noroc inseamna ca vei avea de pierdut o suma de bani, daca visezi ca esti pacalit la un sport anume, cineva triseza si castiga in locul tau inseamna ca vei avea foarte multe certuri cu persoana iubita, e posibil sa ai rivali in iubire, in casnicie, sa fii tradat, sa fii lasat pentru altul sau alta si sa ramai singur.

Daca visezi ca tu pacalesti pe cineva inseamna ca nu esti o persoana onesta in tot ceea ce faci, daca visezi ca esti pacalit de un copil inseamna ca vei avea parte de o supriza neplacuta.

Citește și:  Interpretare vis in care apare invingator

Daca visezi ca esti pacalit de un om matur sau mai in varsta decat tine inseamna ca vei avea multe de invatat de la un mai intelept fata de tine si ai face bine sa te bucuri de toate povestile pe care ti le poate da pentru ca iti vor fi de mare folos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.