Interpretare vis in care auzi cantare bisericeasca in casa

0
1820
Interpretare vis in care auzi cantare bisericeasca in casa

Interpretarea visului in care auzi cantare bisericeasca in casa are legatura cu familia si cu starea ta materiala si spirituala. De cele mai multe ori se intampla ca in vis sa auzi o cantare religioasa si atunci e un semn de reparatie, este un semnal ca se pun in ordine niste treburi. Daca ai probleme in casnicie si auzi asa ceva atunci e un semn bun, te vei impaca cu sotia (sotul) sau cu iubita (iubitul).

Un semn suplimentar la acest vis pot sa fie ceva pereti crapati, sau un perete crapat si atunci stii sigur ca e vorba de casnicia ta. Faptul ca vezi pereti fisurati inseamna ca relatia ta se poate prabusi insa auzind corul bisericesc e o mare speranta de reparatie morala, de reuniune a familiei.

Mai ales daca te afli in baie si auzi o asemenea cantare e un semn de revenire la o stare de normalitate si curatenie a sufletului. Daca in vis casa iti apare in stare foarte buna, adica e curata, bine intretinuta si aspectuoasa, atunci cantarea bisericeasca simbolizeaza ca vei beneficia de mult ajutor in viata, vei cunoaste o ascensiune materiala si vei avea si parte de cinste.

corul bisericesc

In cazul in care te visezi in bucatarie si auzi o cantare religioasa reprezinta un semn de spor la toate, indestulare. Daca locuinta in care te visezi este una veche sau o casa parinteasca in care nu ai mai locuit de mult, si la fel auzi cor bisericesc, inseamna ca este posibil sa auzi de decesul unei rude apropiate sau o veste de imbolnavire.

Citește și:  Interpretare vis in care zbori in spatiu si vezi stelele de aproape

Sa te visezi intr-o casa noua si sa auzi o cantare religioasa inseamna ca te vei casatori cu o fata foarte cuminte, cuvioasa si harnica. In cazul fetelor care s-au visat in aceasta ipostaza inseamna ca se vor casatori cu un barbat vrednic si muncitor, va fi om de cuvant si harnic. Daca nu este inca terminata in totalitate casa, adica mai trebuie finisata pe ici pe colo, si auzi cantec religios, inseamna ca vei avea un loc de munca mai mult decat satisfacator.

In situatia in care te visezi intr-o casa cu totul straina si te simti stingher, auzi un cantec bisericesc, atunci e un semn de calatorie si mutare. Cantarea bisericeasca simbolizeaza ameliorarea unei situatii actuale, simbolizeaza leacul la o boala daca te visezi stand intr-un pat cu asternut nearanjat, mai inseamna ajutorul unor persoane daca stai cu fata catre usa in tot acest timp sau poate sa insemne vesti bune de la cineva sau scaparea de o persoana nepotrivita daca stai cu fata langa geam.

Daca esti in pod si auzi cantand cineva o cantare religioasa atunci, desi aspectele financiare sunt in pericol, vei avea parte de un ajutor nesperat care te va pune pe linia de plutire. La fel si in cazul in care ai probleme cu locul de munca, totul se va rezolva cu bine. Privit acest vis din alt punct de vedere poate sa semnifice o binecuvantare peste caminul, familia si copii tai, este un semn foarte benefic care aduce fericire in casa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.