Interpretare vis in care apare un album

0
1272
Interpretare vis in care apare un album

Interpretarea viselor in care apare un album. Atunci cand visezi un album cu poze inseamna ca vei avea parte de momente in care va apar amintiri frumoase alaturi de prieteni, ori ca te vei intalni cu vechi cunostinte, oameni pe care nu i-ai mai vazut de mult, insa in sufletul tau se va insamanta melancolia, vei fi derutat intr-o oarecare masura de trecerea timpului, ai vrea sa te intorci dar in nici un caz nu ai cum sa dai timpul inapoi.

Daca in vis te uiti la o singura fotografie visu prevesteste faptul ca ar trebui sa fii precaut deoarece e posibil sa fii implicat intr-un accident. In schimb daca tii albumul in mana inseamna ca te vei bucura alaturi de cei dragi de peripetiile prin care ati trecut impreuna si va veti aminti cu drag orice intamplare.

Daca visezi ca te uiti la poze cu persoane pe care nu le-ai mai vazut de multa vreme inseamna ca in curand in viata ta vor aparea noi prieteni sau poate chiar cei pe care nu i-ai mai vauzt de multa vreme intra din nou in interactiune cu tine.

Citește și:  Interpretare vis in care apar decoratii

Pe de alta parte daca visezi un album cu poze in care privesti doar peisaje, e posibil sa ai parte de o excursie, poate o calatorie in tara sau inafara ei, daca visezi un album foto cu animale, visul poate sa nu cunoasca nici o talmacire, insa in acelasi timp se poate referi si la faptul ca aveti un suflet bun si indragiti animalele, sunteti o fire blanda si demna de respect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.