Interpretare vis in care te uiti la o fotografie

0
10099
Interpretare vis in care te uiti la o fotografie

Interpretarea viselor in care te uiti la o fotografie poate sa aiba legatura in mare masura cu situatii pe care este nevoie sa le indrepti sau cu unele fapte care au efecte ireversibile in viata ta si iti tot revin in minte periodic.

Daca visezi ca te uiti la o fotografie de cand erai mic copil atunci s-ar putea ca in viata reala sa fie nevoie sa adopti o atitudine curata si lipsita de prejudecati, nu ai voie sa faci niciun compromis cu nimeni in perioada urmatoare deoarece iti va dauna foarte mult. De asemenea visul acesta poate sa reflecte si o trauma pe care ai avut-o in copilarie si inca te mai bantuie si astazi.

Visul in care te uti la o fotografie de cand te-ai casatorit si te infatiseaza alaturi de perechea ta semnifica in realitate o posibila despartire, ceva nu merge in casnicie si ar putea sa fie motive serioase la baza inca de la inceputul mariajului.

Daca visezi asa ceva atunci se poate ca in scurt timp sa ai o cearta in casa sau in cazul in care nu esti casatorit(a) si visezi asemenea scena s-ar putea ca in realitate sa existe o trauma din tinerete sau copilarie care te impiedica sa te atasezi de cineva.

Visul in care te uiti la o fotografie alb-negru simblizeaza faptul ca viata ta va capata o turnura anosta in scurt timp, te vor parasi eventual niste prieteni sau o sa fi lipsit de lucrurile care pana acuma iti umpleau viata de bucurie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare otel

te uiti la o fotografie

Daca privesti poza cu admiratie si vezi pe cineva in poza care iti starneste bucurie atunci o sa urmeze o perioada mai incarcata insa si destul de interesanta in acelasi timp, o sa intalnesti persoane noi care iti vor aduce bucurii si surprize.

Visul in care te uiti la o fotografie a unor parinti morti reflecta un mesaj de incurajare sau un semn ca ai uitat ceva sau o sa uiti in scurt timp. Se poate ca asemenea scena sa reprezinte o aducere aminte foarte importanta care te va pune pe o pista buna in viata.

Daca visezi ca te uiti la o fotografie a unei foste iubite sau a unui fost iubit atunci este foarte posibil ca in realitate sa inalnesti pe cineva care te va face sa vibrezi din nou ca si inainte, nu ar fi de mirare sa intalnesti intamplator pe cineva care, printr-un comportament similar, sa iti aduca aminte de fosta ta iubita sau de fostul tau iubit.

In orice caz, asemenea ipostaza prevesteste momente foarte placute in compania cuiva.

Daca in viata reala iti este foarte dor de cineva si visezi ca te uiti la o poza veche atunci este un semn ca in scurt timp o sa reintalnesti o persoana draga pe care nu ai mai vazut-o de foarte mult timp.

Daca visezi ca privesti o fotografie cu un peisaj foarte frumos semnifica faptul ca iti lipseste un drum de recreere, trebuie sa te destinzi neaparat, poate chiar o sa faci in urmatoarea perioada o scurta drumetie intr-un loc mai indepartat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.