Interpretare vis in care primesti bataie

3
46830
Interpretare vis in care primesti bataie

Interpretarea viselor in care primesti bataie se refera la animozitati din partea unora sau dusmanii pe fata, invidii si rautati in masura sa iti creeze stari tensionate.

A visa ca primesti bataie in prima instanta simbolizeaza aversiune din partea cuiva, o persoana din anturaj – poate prieten – o cunostinta sau o ruda te dusmaneste de moarte si se gandeste extrem de agresiv la adresa ta. Este posibil ca in viata reala sa te intalnesti cu o asemenea adversitate in curand si sa nu fi capabil(a) sa iti dai seama care este motivul real ce sta la baza aversiunii fata de tine.

Daca in vis cineva se repede si te loveste arata ca in realitate vei simti efectul unor actiuni dusmanoase sau invidii extreme.

Daca visezi ca te loveste peste cap inseamna ca cineva este deranjat de imaginea buna pe care o ai in societate, este invidios(oasa) pe ideile tale si pe felul tau de a gandi, s-ar putea ca multa lume sa te placa din aceasta cauza si, totodata, sa starnesti invidia multora.

Daca visezi ca te loveste cineva peste maini atunci mai mult ca sigur ca motivul real al invidiei este munca pe care o faci sau roadele de care te bucuri in urma muncii tale. In realitate s-ar putea sa ai o meserie foarte banoasa si sa starnesti gelozia celorlalti dar in special a unei persoane apropiate tie, poate chiar un coleg de serviciu sau un partener de afaceri.

iei bataie de la cineva

Picioarele daca iti sunt lovite in vis denota rautatea cuiva cauzata de abilitatea cu care reusesti sa iesi din probleme si talentul cu care iti programezi viata in general. Nu toata lumea se pricepe sa faca planificari de lunga durata si sa urmeze pas cu pas anumite obiective, aceasta este o calitate rara si poate constitui, la un moment dat, un motiv de rautate din partea cuiva care nu poate ajunge la asemenea performante.

Citește și:  Interpretare vis in care faci dragoste cu persoana perfecta

Daca visezi ca esti batut pana la sange inseamna ca iti vei invinge dusmanii intr-un mod absolut hotarator, va avea loc mai devreme sau mai tarziu o confruntare decisiva in care vei avea si de pierdut insa la final iti vei anunta triumfator(oare) victoria.

Acest gen de vis are termeni generali de explicatie si ilustreaza in acelasi timp si faptul ai un dezechilibru existential, viata ta nu este cumpatata deloc si e nevoie sa faci ajustari pe ici pe colo. Luat din aceasta perspectiva, visul in care esti batut sugereaza ca este nevoie sa iei masuri pentru a corecta anumite aspecte ale vietii.

Daca visezi ca te bate o femeie este un semn ca in viata reala nu acorzi destula atentie aspectului emotional in raport cu persoanele de sex opus. In cazul in care esti casatorit(a) ar trebui sa acorzi mai multa tandrete si intelegere parenerului(ei).

Daca nu esti casatorit si nu esti nici implicat(a) intr-o relatie de iubire atunci visul iti semnaleaza nevoia de a inchega o astfel de realtie.

Daca visezi ca te bate cineva din familie inseamna ca s-ar putea ca in viata reala sa ignori unele obligatii familiale sau sa nu te impui suficient in fata celorlalti membrii.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.