Interpretare vis in care ai o sluga foarte ascultatoare

0
263
Interpretare vis in care ai o sluga foarte ascultatoare

Interpretarea viselor in care ai o sluga foarte ascultatoare face referire la temeri legate de casa sau serviciu, indoieli mari din sufletul tau in privinta oamenilor in care ti-ai pus increderea. A visa ca ai o sluga ce te asculta mereu fara cracnire semnaleaza faptul ca nu prea ai incredere in persoanele cu care colaborezi in afacere.

Daca in casa ta este o atmosfera mai tensionata si cu mici neintelegeri atunci visul acesta prevesteste o posibila cearta pe tema unor subiecte vechi si neclarificate indeajuns. Daca in caminul tau troneaza linistea si intelegerea atunci visul in care ai o sluga poate semnifica faptul ca ai banuieli fata de cineva din familie. Ori iti dispar bani, ori uiti efectiv unde ii pui sau nu mai ti minte pe ce i-ai cheltuit, cert este ca visul simbolizeaza in general un sentiment de nedumerire si suspiciune.

La locul de munca s-ar putea ivi o situatie asemanatoare in care sa ai dubii fata de un coleg cu care lucrezi. Se poate sa ai un colaborator care iti ridica semne de intrebare prin felul servil in care te trateaza.

Visul in care te simti prea mult ascultat de sluga ta poate simboliza si o persoana prefacuta din anturajul tau care nu pierde absolut nici o ocazie in a se lingusi pe langa tine. Poate sa reprezinte si o femeie parsiva cu un scop ascuns.

servitor

S-ar putea ca in viata reala sa existe o persoana de sex opus care doreste sa obtina ceva anume de la tine si nu poate sa o ceara in mod direct, asa ca foloseste cai laturalnice, are un comportament inselator. Daca intr-adevar este cineva care se invarte ca un satelit in jurul tau atunci visul acesta in mod cert face referire la persoana respectiva.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un pumnal

Daca visezi o sluga umila prin casa ta, de exemplu dereticand prin bucatarie, atunci s-ar putea ca in viata reala sa ai niste dificultati banesti cauzate de o cunostinta apropiata care te minte cu seninatate. In cazul in care o visezi curatand prin baie exista posibilitatea ca cineva din familia ta sau o persoana apropiata familiei sa te vorbeasca urat pe la spate si sa iti pateze imaginea.

In acelasi mod, daca o sluga in casa ta iti matura treptele se poate sa intampini probleme la locul de munca, mai exact cineva sa iti puna piedici in cazul in care vrei sa promovezi. Visul cu o sluga aranjand lenjeria in dormitor ar putea semnifica vorbe scoase pe seama relatiei tale amoroase, este posibil ca in curand sa auzi vorbe ironice aduse partenerului(ei) de viata sau chiar perechea ta sa aiba o atitudine defaimatoare vis-a-vis de tine.

Daca visezi o sluga ascultatoare trebaluind prin curtea ta poate sa semnifice faptul ca ai dusmani care te invidiaza din pricina reusitei in familie. In aceasta situatie poate fi o femeie rautacioasa, cel mai probabil din neamurile tale sau ale sotiei (partenerei) care va calca pragul destul de des si nutreste ganduri razbunatoare. Visul te anunta ca trebuie sa te pazesti de oamenii lingusitori si exagerat de umili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.