Pietre pretioase pentru Leu

0
3
Jadul Sursa: elish-enuma.blogspot.com

Zodia Leu este o zodie puternica, de foc, guvernata de Soare, ceea ce face ca nativii acesteia sa fie persoane puternice, autoritare si foarte hotarate, orgolioase, dar in acelasi timp foarte ambitioase si norocoase, senine, indragite si foarte populare. In randurile care urmeaza va vom prezenta care sunt principalele pietre pretioase pentru Leu.

Jadul Sursa: elish-enuma.blogspot.com
Jadul
Sursa: elish-enuma.blogspot.com

Persoanele nascute sub incidenta acestui semn zodiacal sunt, dupa cum am mentionat si anterior, autoritare, orgolioase, mandre si foarte serioase, pline de vitalitate si loialitate. Din moment ce planeta guvernanta este Soarele, pietrele pretioase specifice acestui Semn zodiacal sunt cele in nuante de foc, insa piatra pretioasa dominanta este onixul, o piatra pretioasa de culoare neagra. Onixul este piatra care amplifica increderea in sine, autoritatea si capacitatea de concentrare, avand in acelasi timp rolul de a indeparta energiile negative.

O alta piatra pretioasa destinata nativilor acestei zodii este ochiul tigrului. Aceasta piatra este benefica pentru cei care vor sa atraga asupra lor energiile pozitive, reusita, succesul, dar si pentru cei care doresc sa isi imbunateasca viata sociala.
Chihlimbarul, o piatra deosebita, este cea care induce o stare de bine, de buna dispozitie, asigurand vitalitatea si energia nativilor din zodia Leu. Mai mult decat atat, chihlimbarul este piatra pretioasa care asigura reusita si succesul, de aceea poate fi purtata de persoanele care doresc sa reuseasca intr-un anumit domeniu. Tot pentru reusita intr-un anumit domeniu, nativii din zodia Leu pot purta cu incredere citrin, o piatra pretioasa deosebita care asigura puterea si lupta continua pentru atingerea scopurilor.

O alta piatra pretioasa specifica acestei zodii este jadul, aceasta fiind corespundentul fericirii in dragoste.

Nativii zodiei Leu care doresc sa stimuleze spiritul creativ si imaginatia pot purta carneol, o alta piatra pretioasa cu adevarat deosebita.

Acestea se numara printre cele mai benefice pietre pretioase specifice acestui Semn zodiacal, nativii putand sa le poarte in functie de situatie si de ceea ce doresc sa imbunatateasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here